15% alennusta Horzen ratsastuskoulutarvikkeista
Säästä nyt

Lasten kevät ratsastustakit

Lasten ratsastustakit mahdollistavat lapsille sporttisen tyylin juuri oikeassa koossa. Lasten ratsastustakit on suunniteltu tyylikkäille nuorille ratsastajille.
Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
15 tuotetta

Lasten ratsastustakit näyttävät tyylikkäiltä ja istuvat täydellisesti nuorille ratsastajille.

Lasten ratsastustakki sopii täydellisesti nuorelle ratsastajalle, joka haluaa näyttää tyylikkäältä Horzen asusteissa. Hanki yksinkertainen yleistakki, kuten lämmin fleece, lapsesi vaatekaappiin. Huolellisesti valmistetut ja laadukkaat lasten fleece- ja kangastakit peilaavat aikuisten kokoja, mutta niiden istuvuus ja tyyli sopii täydellisesti nuorille ratsastajille.

Juniorikokoiset ratsastustakit näyttävät upeilta sekä satulassa, että maassa.

Valitse lapsellesi upeasti tyylitelty Horzen ratsastustakki mallistostamme ja hän pysyy lämpimänä koko kauden ajan. Vetoketjulliset fleecetakit tai nailonista valmistetut tuulitakit ovat erinomaisia valintoja, suojaavat säältä ja näyttävät upeilta. Lisää urheilullista tyyliä lapsesi vaatekaappiin tyylikkäällä, erityisesti lapsille suunnitellulla takilla. Upeat grafiikat ja logot somistavat useita malleja ja taskut sekä vetoketjut tarjoavat lisäyksityiskohtia Horzen laadukkaisiin takkeihin.