Säästä 10 % kaikista Horzen ja B Vertigon tuotetta hevoselle*
Säästä nyt

Sedelogic kankiketju, suojus

Tuote numero: 13732

€ 27,50
(Hinnat sisältävät alv:n)
Sedelogic kankiketju, suojus
Valitse koko Kokotaulukko
Sedelogic kankiketju, suojus
€ 27,50
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sedelogic kankiketju, suojus

Kuvaus

Nivelkuolain ja kankiketju aiheuttavat erittäin suurta painetta hevosen päähän suuren vipuvaikutuksensa ja pienten liitinosiensa vuoksi. Esimerkiksi kankiketjua käyttäessä valtava paine johtuu siitä, että ketjussa on hyvin pienellä alueella silmukoita, jotka painautuvat vasten vielä pienempää aluetta leukaluussa. Yli 150 Newtonin paine/cm2 ei todellakaan ole poikkeuksellinen. Tämän vuoksi KNHS:n määräyksestä kankiketjun käyttö ei ole sallittua Alankomaissa ilman suojusta. Harmonisia siirtymisiä ilman vastarintaa. Koska suurin osa olemassa olevista suojista eivät riitä monista syistä (ei voi hallita suuria paineita, kääntyvät ketjun ympäri, eivät hengitä tarpeeksi, joka aiheuttaa ärsytystä, geeli liikkuu, mikä aiheuttaa painetta väärään kohtaan) olemme kehittäneet suojat jotka toimivat. Suojat koostuvat täysin hengittävästä kolmiulotteisesta polyesterikankaasta yhdistettynä ilmastoituun ja termoplastiseen materiaaliin. Kovetettu kestomuovikerros jakaa paineen tasaisemmin ja toisaalta pehmeämmät kerrokset vaimentavat askellajia vaihdettaessa. Tämä ehkäisee hevosen vastustelua ja siirtymisistä tulee harmonisempia. Iho, luut ja hevosen kallo on nyt suojattu optimaalisesti. Hiustenkuivaajalla kuumentamisen jälkeen suojaa voidaan muotoilla hevosesi anatomian, kankiketjun tai suitsien remmien mukaan. 15 x 3 cm.


Paras toimitushinta

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Tuotearviot (3)
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Parhaat arviot ensin
3.7 / 5