« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Kuljetus- ja tallisuojat

Horze Horze Cairo Infra-Red tallisuojat

OVH: -21% alennusta
54,99 €
OVH: 69,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 12 % 80 €:sta ja 16 % 100 €:sta.
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 12%. Osta 100 € tai yli, säästä 16%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.06.2024 asti.
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red tallisuojat
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Terapeuttisissa tallisuojissa on erittäin pehmeä toppaus sekä hengittävä ja kestävä ulkopinta. Neljä vahvaa tarrakiinnitystä pitävät suojat paikoillaan. Infrapunasäteilyä heijastavat tallisuojat vilkastuttavat verenkiertoa. Paksun ja pehmeän toppauksen sisäpuolella olevaan kankaaseen kudotut keraamiset hiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa lämpöenergiaa ja heijastavat sen pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä ihon läpi syvälle kudoksiin, jossa se vilkastuttaa verenkiertoa ja sen myötä aineenvaihduntaa. Verenkierron vilkastuminen voi vaikuttaa myönteisesti solujen uusiutumiseen ja kuona-aineiden poistumiseen kudoksista. Lämpö on myös hyväksi erityisen raskaan treenin jälkeen, vammojen hoidossa sekä hevosille, joilla on taipumusta jalkojen turvotukseen. Tallisuojia voi käyttää yön yli, kuljetuksen aikana tai myös laitumella. Kankaaseen kudotut keraamiset nanohiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa energiaa ja heijastavat sen takaisin hevosen kehoon pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, aallonpituus 8~12μm. Infrapunasäteily ulottuu syvälle kudoksiin ja kiihdyttää vesimolekyylejä, mikä lisää lämpöä saaden verisuonet laajenemaan ja vilkastuttaa siten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä notkistaa lihaksia.

Tuoteominaisuudet:

  • Ulkopinnan rei'itetty neopreeni lisää ilmankiertoa Keraamisia nanohiukkasia sisältävää Infrared Tech-kangasta Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Pehmeästi topatut Kestävä pintamateriaali Nopeasti kuivuvat Iskuja vaimentavat Sisäpehmusteet kiinnittyvät suojiin tarroilla Vahvat tarrakiinnitykset pitävät suojat paikoillaan Kahden kappaleen pakkaus Valitse takajalkoihin yhtä kokoa isommat

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä

Pesuohjeet:

Sisäpehmusteet voi pestä koneessa 30 asteessa.

Tuote numero: 18593

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: