« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Kuljetus- ja tallisuojat

Back on Track Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap tallisuojat (2 kpl)

119,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Black
Black Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap tallisuojat (2 kpl)
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Royal Quick Wraps Deluxe - maailman mukavimmat tallisuojat hevosille! Nämä helppokäyttöiset tallisuojat ovat aina olleet asiakkaiden suosikkeja. Sisäpehmusteessa on hyödynnetty tunnettua Welltex®-teknologiaa, joka voi vilkastuttaa verenkiertoa pitkäaaltoisen infrapunaenergian avulla. Se voi lievittää hevosen nivelsiteisiin, jänteisiin ja niveliin liittyvien ongelmien aiheuttamaa epämukavuutta. Asiakkaat käyttävät usein tallisuojia ehkäisemään ja hoitamaan vammoja, kuten nivelrikkoa, tulehdusta ja turvotusta Nyt Back on Track lanseeraa uuden ja päivitetyn Deluxe-mallin näistä klassisista suojista. Suojat koostuvat kahdesta osasta; kestävästä ja tukevasta kuoriosasta ja paksusta pehmusteesta, jossa on hyödynnetty Welltex®-teknologiaa. Royal Deluxe malli on muotoiltu anatomisesti parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden saavuttamiseksi. Niiden yläosa kaartuu hiukan jänteisiin kohdistuvan paineen minimoimiseksi ja hevosen jalkojen paremman liikkumisvapauden takaamiseksi. Sisäpuolen pehmusteen alaosa kavioiden kohdalla on valmistettu vettähylkivästä ja vahvistetusta kankaasta. Tallisuojat ovat helppokäyttöiset ja nopeat laittaa, ne ovat erinomainen vaihtoehto jalkojen pintelöimiselle. Neljä vahvaa tarrakiinnitystä takaavat yksilöllisen ja turvallisen istuvuuden sekä tallissa että kuljetuksen aikana. Ulkokuori ja sisäpuolen pehmuste on kiinnitetty toisiinsa tarrakiinnitysten avulla, mikä helpottaa suojien pesemistä ja kuivattamista.

Tuoteominaisuudet:

  • Welltex® -teknologia
  • Anatomisesti muotoiltu istuvuus
  • Kestävät ja vahvat tarrakiinnitykset
  • Vahvistettu alareuna vettähylkivää materiaalia

Teknisiä lisätietoja:

Vuori: 100 % polypropeenia keraamisilla hiukkasilla, täyte: 100 % polyesteriä, ulkopinta: 100 % neopreenia. Koot: S 35x40 cm, M 40x40 cm, L 45x40 cm, XL 50x45 cm.

Pesuohjeet:

Konepesu enintään 40 asteessa hienopesuohjelmalla.  Ei valkaisua, ei rumpukuivausta, ei silitystä, ei kemiallista pesua. Älä käytä huuhteluainetta.

Tuote numero: 342183

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: