Back on Track Quick Royal tallisuojat

€ 97,00
Hinnat sisältävät alv:n
15% alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: FIRSTLOVE
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 20.09.2021 asti.
Tummansininen Back On Track Quick Royal tallisuojat backontrack
Musta Back On Track Quick Royal tallisuojat backontrack
Mitoitus: Normaali
Kokotaulukko
Valitse toimitustapa
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus

Kuvaus

Helposti puettavat ja riisuttavat tallisuojat heijastavat hevosen ruumiinlämmön takaisin kehoon vähentäen turvotusta ilman linimentteja. Quick Royal tallisuojamme on valmistettu puuvillapolyesterisekoitteesta, ja niissä on keraamisia hiukkasia sisältävää Welltex-materiaalia. Keraamiset hiukkaset heijastavat hevosen ruumiinlämpöä takaisin luoden rauhoittavaa infrapunalämpöä. Jo ennestään hyvin tunnettu lämpöterapia auttaa rentouttamaan ja parantamaan loukkaantuneita lihaksia, niveliä ja jänteitä. Kun laitat nämä tallisuojat hevosesi jalkoihin, ainutlaatuinen materiaali luo hellävaraista lämpöä, joka vähentää turvotusta. Käytä tallisuojia raskaan treenin jälkeen, ja jätä ne hevosen jalkoihin yöksi. Niitä voi käyttää myös kuljetussuojina.


Tuoteominaisuudet:


  • Back On Track® Quick Royal tallisuojat ovat ainutlaatuiset, terapeuttiset suojat
  • Suositut sekä tallikäyttöön, laitumelle tai kuljetuksen ajaksi
  • Myydään pareittain, saatavissa 4 eri kokoa
  • Ulkopinta on valmistettu tukevasta ja kestävästä neopreenista, vuori on mullistavaa, keraamista Welltex™-kuitumateriaalia (käytettävä varoen, erityisesti laitumella matalakantaisilla hevosilla)
  • Soveltuvat käytettäväksi sekä etu- että takajalkoihin
  • Helpot pukea
  • Suojaavat jalkoja miellyttävästi (peittävät sääriluun ja vuohisen)
  • Sisäpehmuste on irrotettava ja pestävissä

Teknisiä lisätietoja:


Ulkopinta puuvillapolyesteriä. Keraamisia hiukkasia sisältävää Welltex-materiaalia. Väri: musta. Myydään pareittain. Saatavissa kolme eri kokoa: S = 35 cm, M = 40 cm ja L = 45 cm. Suojat yltävät muutaman senttimetrin polvinivelen yläpuolelta vuohisen yli.


Pesuohjeet:


Konepesu 30 °C. Käytä tavallista pesuainetta ilman valkaisuainetta ja huuhteluainetta. Ilmakuivaus, ei saa kuivata kuivausrummussa.


Tuote numero: 18582

89% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on normaali, 4% asiakkaistamme on sitä mieltä, että tuotteen mitoitus on pieni
Pieni
2
Normaali
41
Suuri
3

Lue arvosteluja:

Back On Track Quick Royal tallisuojat