Säästä jopa 50% monista tuotteista
Kuljetus- ja tallisuojat

Kuljetus- ja tallisuojat

Kuljetussuojissa ja tallisuojissa on paksu toppaus, ja ne suojaavat hevosen jalkoja laajalta alueelta. Ne ehkäisevät loukkaantumisia kuljetustrailerissa ja tallissa sekä voivat edistää toipumista tallilevon aikana.

37 tuotetta

Osta Kuljetus- ja tallisuojat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Tallisuojat

Tallisuojat viilentävät hellävaraisesti hevosesi jalkoja raskaan työskentelyn jälkeen.

Ne saattavat myös olla avuksi herkän ihon ongelmissa. Tallisuojat ovat hengittäviä sekä päästävät ilman kiertämään, jolloin kosteutta ei jää hevosen iholle. Loukkaantumisesta johtuvan tauon jälkeen voit pitää tallisuojia myös laitumella, jos haluat suojata hevosesi jalkoja hiukan pitempään. Hengittävät materiaalit ehkäisevät jalkojen ylikuumenemista.

Back on Track on kehittänyt erityiset tallisuojat, jotka tukevat toipumista loukkaantumisen jälkeen. Näissä suojissa on keraamista jauhetta, joka heijastaa hevosen kehon luonnollisen lämmön takaisin, mikä saa aikaan luonnollista infrapunaterapiaa. Nämä Back on Track tallisuojat löydät tietenkin Horzen valikoimasta.

Kuljetussuojat

Kuljetustrailereihin ja hevosen kuljetukseen riittyy riskejä. Välillä hevosen kuljettaminen on kuitenkin välttämätöntä, kun hevonen on lähdössä esim. kilpailuihin, sairaalaan tai muuttaa toiselle tallille.

Hevosta kuljettaessa on paras käyttää aina kuljetussuojia. Nämä on suunniteltu erityisesti hevosen kuljettamiseen kuljetustrailerissa. Kuljetussuojat on topattu hyvin, ja ne ulottuvat kavioista usein kintereiden yli parhaan suojan takaamiseksi.

Kun olet lähdössä kilpailuihin, kiinnität varmasti erityistä huomiota hevosesi ulkonäköön. Eskadron on kehittänyt tähän tarkoitukseen kuljetussuojat, jotka sointuvat yhteen Eskadron kuljetusloimen kanssa sekä takaavat sinun ja hevosesi upean tyylin. Myös Eskadron kuljetussuojat löytyvät Horzen valikoimasta.

Horzen omien mallien ja aikaisemmin mainittujen lisäksi valikoimassamme on myös Veredus, Bucas, Weatherbeeta ja Horseware kuljetus- ja tallisuojia.