« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Koulusuojat

Horze Horze Cairo Infra-Red hivutussuojat

OVH: -13% alennusta
34,99 €
OVH: 39,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red hivutussuojat
Kokotaulukko
Size Length Width
S 28 cm 30 cm
M 31 cm 33 cm
L 33 cm 36 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hengittävät hivutussuojat, joissa on infrapunasäteilyä heijastava vuori ja kestävät, ballistisesta nailonista valmistetut suoja-alueet. Vuorikankaaseen kudotut keraamiset hiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa lämpöenergiaa ja heijastavat sen pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä ihon läpi syvälle kudoksiin, jossa se vilkastuttaa verenkiertoa ja sen myötä aineenvaihduntaa. Tämä valmistaa hevosen jalkojen lihaksia ja niveliä täydellisesti tulevan treenin rasitukseen.

Tuoteominaisuudet:

  • Keraamisia nanohiukkasia sisältävää Infrared Tech-kangasta Vilkastuttavat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Iskuja vaimentavat Ulkopinnan rei'itetty neopreeni lisää ilmankiertoa Nopeasti kuivuvat Pehmeä toppaus Kaksi kiinnityshihnaa koossa S & M, kolme kiinnityshihnaa koossa L & XL Pakkauksessa yksi pari Valitse takajalkoihin yhtä kokoa isommat

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä

Tuote numero: 19193

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: