« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Koulusatulahuovat

Horze Horze Cairo Infra-Red koulusatulahuopa

OVH: -17% alennusta
49,99 €
OVH: 59,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red koulusatulahuopa
Kokotaulukko
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Takaisin

On tärkeää, että satulahuovan pituus määräytyy satulan mukaan, eikä välttämättä hevosen selän pituuden mukaan. Satulahuovan tulee olla hieman pidempi kuin itse satulan. Satulahuovan mallin tulee myös vastata satulan mallia; koulu, yleis jne.

 

P-kokoiset (Pony) satulahuovat sopivat 14-16.5-kokoisille satuloille.

F-kokoiset (Full) satulahuovat sopivat 16-18.5-kokoisille satuloille.

Pony-koot sopivat kaikille alle 148 cm (14,2 hh) kokoisille hevosille (säkäkorkeus). Full-koot sopivat kaikille yli 148 cm kokoisille hevosille.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Yksivärinen, mutta tyylikäs ja erittäin käytännöllinen satulahuopa, jonka ulkopinta on puuvillatwilliä ja sisäpinnalla on infrapunasäteilyä heijastava kangas. Selkäkanavan verkkomateriaali lisää ilmankiertoa satulan alla, mikä on kätevää hikisen treenin aikana ja kuumina kesäpäivinä. Lyhyet D-rengaskiinnitykset joustoilla sekä avattavat satulavyölenkit pitävät satulan turvallisesti paikallaan. Punaiset tereet ja logonauhat selkäkanavan verkkomateriaalin myötäisesti antavat tälle satulahuovalle Horze Cairo-mallistoon sopivan ilmeen. Kankaaseen kudotut keraamiset nanohiukkaset imevät hevosesta vapautuvaa energiaa ja heijastavat sen takaisin hevosen kehoon pitkäaaltoisena infrapunasäteilynä, aallonpituus 8~12μm. Infrapunasäteily ulottuu syvälle kudoksiin ja kiihdyttää vesimolekyylejä, mikä lisää lämpöä saaden verisuonet laajenemaan ja vilkastuttaa siten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä notkistaa lihaksia.

Tuoteominaisuudet:

  • Keraamisia nanohiukkasia sisältävää Infrared Tech-kangasta Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Pintamateriaali puuvillatwilliä Verkkomateriaalia selkärangan myötäisesti Pehmeä toppaus Nopeasti kuivuva Anatominen selkälinja Lyhyet D-rengaskiinnitykset Säädettävä satulavyölenkki tarrakiinnityksellä Tyylikäs malli punaisilla tereillä ja silikonimerkillä

Teknisiä lisätietoja:

100 % polyesteriä

Pesuohjeet:

Konepestävä 30 asteessa.

Tuote numero: 17473

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: