« Takaisin / Merkit / Christ

Christ Christ Kantattu Standard-satulahuopa, D

275,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black/Off-White
Black/Off-White Christ Kantattu Standard-satulahuopa, D
Kokotaulukko
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Takaisin

On tärkeää, että satulahuovan pituus määräytyy satulan mukaan, eikä välttämättä hevosen selän pituuden mukaan. Satulahuovan tulee olla hieman pidempi kuin itse satulan. Satulahuovan mallin tulee myös vastata satulan mallia; koulu, yleis jne.

 

P-kokoiset (Pony) satulahuovat sopivat 14-16.5-kokoisille satuloille.

F-kokoiset (Full) satulahuovat sopivat 16-18.5-kokoisille satuloille.

Pony-koot sopivat kaikille alle 148 cm (14,2 hh) kokoisille hevosille (säkäkorkeus). Full-koot sopivat kaikille yli 148 cm kokoisille hevosille.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Christin standardimallinen koulusatulahuopa lampaankarvalla. Huovan alle lisätty lampaankarva tarjoaa parhainta mahdollista mukavuutta ja turvaa hevosellesi. Käytämme kaikissa satulahuovissamme ja ratsastusvöissämme tarkoin suunniteltua kangasmateriaalia, jota on myös käytetty tässä mallissa. Mahdollisuus pestä pesukoneessa ja varovasti kuivausrummussa. Tuotteen pesuun suositellaan Christin suunnittelemee "C7"-pesuainetta."

Teknisiä lisätietoja:

Kantattu Standard-satulahuopa, D.

Pesuohjeet:

The article is machine washable with a special lambskin detergent and you can use a tumble dryer. As washing detergent we recommend our product "C 7". Please consider our care references at the product.

Tuote numero: 17234

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: