Boxer ratsastussaappaat

309,00 €
Hinnat sisältävät alv:n
Våri: Musta
Musta Tattini Boxer ratsastussaappaat
Kokotaulukko
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Ylelliset, Italiassa valmistetut saappaat, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin.


Nämä ihanat, Italiassa valmistetut saappaat ovat markkinoiden ensimmäiset saappaat, joissa on ylellinen Air Boost ilmanvaihtojärjestelmä, joka pitää jalkasi kuivina koko pitkän päivän ajan.Pohkeiden kohdalla olevien venykkeiden ja neljän erilaisen pohjemitoituksen ansiosta nämä saappaat istuvat jalkaasi täydellisesti, aivan kuin ne olisivat mittatilaustyönä tehdyt.Saappaat on valmistettu laadukkaasta ja sileästä vasikannahasta, niissä on takavetoketju, nauhat edessä, kumiset pohjat sekä nahkaiset pohjalliset. Nämä ominaisuudet tekevät saappaista äärimmäisen miellyttävät, kevyet ja joustavat jalkineet päivittäiseen käyttöön. Kantaosassa on erittäin tehokas iskunvaimennusjärjestelmä, joka lieventää kantapäihin kohdistuvia iskuja sekä jalkojen ylirasitusta. Saappaissa on vahvikkeet pohkeiden kohdalla ja myös niiden sisäpuoli on valmistettu nahasta.


Tuoteominaisuudet:


  • Valmistettu Italiassa
  • Ylellinen Air Boost ilmanvaihtojärjestelmä
  • Venykeet pohkeen kohdalla
  • Laadukasta ja sileää vasikannahkaa
  • Nahkaiset pohjalliset
  • Iskuja vaimentavat kantaosat

Teknisiä lisätietoja:


Valitse Tattini-saappaat, joiden leveys on pohkeen kohdalta 1 cm pienempi kuin pohkeesi todellinen leveys on sukat ja ratsastushousut jalassa, sillä takaosan joustava kappale venyy käytössä noin 2-3cm.


Käyttöohjeet:


Säilyttääksesi nahan pinnan kauniina, on ehdottoman tärkeää hoitaa sitä levittämällä oikean väristä nahanhoitoainetta pehmeän sienen tai liinan avulla.


Tuote numero: 39115

Lue arvosteluja: