« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Korjaavat romaanit

Horze Horze ProComfort romaani

29,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 22 )
Säästä jopa 20% tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVEMORE
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 120 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 25.06.2023 asti.
Våri: Off-White
Off-White Horze ProComfort romaani
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Tämä romaani mukautuu hevosesi selkään ja antaa juuri tarvittavan määrän tukea miellyttävällä tavalla.

Kun tarvitset lisää tukea satulan alle ja haluat suojata hevosesi selkärankaa, valitse tämä iskuja vaimentava romaani. ProComfort romaani on valmistettu Memory Foam-muovista, joka muotoutuu itsestään hitaasti satulan ja hevosen selän mukaan. Tämä materiaali takaa, että romaani pysyy tiiviisti paikoillaan jakaen satulan ja ratsastajan paineen tasaisesti hevosen selkään. Romaani on päällystetty pehmeällä, irrotettavalla teddyfleecellä, joka on miellyttävän tuntuinen ja helppo pestä.

Tuoteominaisuudet:

  • Memory Foam-toppaus täyttää satulan ja hevosen selkärangan välissä olevan tilan
  • Korjaa satulan asentoa ja painopistettä tarjoten lisää tukea sinne missä sitä tarvitaan
  • Fleece-päällinen on irrotettavissa pesua varten
  • Romaani muotoutuu hevosen selän ja satulan mukaan
  • Iskuja vaimentava
  • Jakaa painon tasaisesti hevosen selkään
  • Ei rypisty tai litisty
  • Pehmeä teddyfleece-päällinen
  • Päällä Horze-logo

Teknisiä lisätietoja:

Mitä on Memory Foam?NASA kehitti Memory Foamin vuonna 1966 kehittämään ilmatyynyjen turvallisuutta ja mukavuutta. Memory Foam on yhdistelmä polyuretaania, joka lisää materiaalin viskositeettia ja tiheyttä. Paineherkkänä tämä vaahtomuovi muotoutuu nopeasti kehon muotoon jakaen paineen tasaisesti ja miellyttävällä tavalla. Memory Foam-tuotteet lisäävät mukavuutta, vakautta, ortopedisia etuja ja istuimena käytettäessä myös lievittävät painetta.

Pesuohjeet:

Päällinen: Konepesu haalealla vedellä. Älä käytä valkaisuainetta. Ilmakuivaa litteänä. Kun romaani on lähes kuiva, pyöräytä sitä halutessasi kuivausrummussa muutaman minuutin ajan. Vaahtomuovi: Pese vain tarvittaessa. Kastele vaahtomuovi vesiletkulla läpimäräksi ja kierrä poistaaksesi ylimääräisen veden. Venytä varovasti romaani oikeaan muotoonsa. Ilmakuivaa litteänä. Ei konepesua tai rumpukuivausta.

Tuote numero: 17625

Lue arvosteluja:

Våri: