« Takaisin / Merkit / Acavallo

Acavallo Acavallo Withers Free Double Face 3D Spacer/Micro-Pile & muistivaahto Close Contact romaani

128,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black
Black Acavallo Withers Free Double Face 3D Spacer/Micro-Pile & muistivaahto Close Contact romaani
Kokotaulukko
Size Saddle Size
F 17.5"-18"
Takaisin

It is important that your saddle pad is based on the length of the saddle, and not necessarily on the length of the horse’s back. The saddle pad should always be slightly longer than the saddle. The saddle pad model should also match the saddle model (e.g. dressage, allround).

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Näiden romaanien erityinen muoto ja rakenne vähentävät herkkään säkäalueeseen kohdistuvaa painetta ja ehkäisevät ongelmia jakamalla painoa tasaisesti sekä parantaen satulan istuvuutta. Muistivaahto vaimentaa iskuja, ehkäisee hiertymiä ja kitkaa sekä muotoutuu täydellisen yksilöllisesti hevosen selän muotoon. Materiaali on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä, ja tuotetta voi käyttää hetken päästä uudelleen, koska se kuivuu nopeasti vain ravistamalla! Jos konepesulle on tarvetta, tuotteen voi pestä matalassa lämpötilassa miedolla pesuaineella Uusi materiaali: 3D spacer-materiaali Spacer-materiaali on erittäin tekninen materiaali, joka jakaa painetta ja mahdollistaa maksimaalisen ilmankierron, mikä edistää ihon terveyttä ja lihasten kuntoa verenkierron kautta. Se on suunniteltu myös jakamaan suoraa painetta, mikä on ihanteellista hevosille, joilla on herkkä tai arka selkä. Tämä materiaali: * ehkäisee lämmön kertymistä * mahdollistaa hyvän ilmankierron * imee hien nopeasti ja haihduttaa sen tehokkaasti pois

Tuote numero: 330459

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: