Säästä jopa 50% monista tuotteista
Koirien vaatteet

Koirien vaatteet

Koirien vaatteet tuovat esiin lemmikkisi tyylin ja saatavilla on useita hauskoja vaihtoehtoja. Kylmällä säällä on käytännöllistä pukea koira mukavaan takkiin ja lisätä samalla ripaus tyylikkyyttä lenkille.
63 tuotetta
Osta Koirien vaatteet at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien vaatteet antavat sinulle vapauden pukea koirasi muodikkaasti ja luoda sille omanlaisensa tyyli.

Koirien vaatteita on saatavilla eri tyylisiä ja erilaisista materiaaleista valmistettuja, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Koirien takit ja liivit on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niistä löytyy sopivat koot chihuahuasta noutajiin. Suurimmassa osassa koirien vaatteista on pehmeää fleeceä, sekä kestävät yksityiskohdat, joiden ansiosta koirasi pysyy lämpimänä ja samalla myös näyttää upealta. Pue lemmikkisi suosikkiväreihisi. Voit myös luoda sille omiin vaatteisiisi tai hevosesi varusteisiin sointuvan tyylin.

Koirien takit tarjoavat ripauksen lämpöä kylmillä talvikävelyillä tai kaupunkikierroksilla.

Koirien fleecestä tai canvaksesta valmistetut takit pitävät lemmikkisi ruumiinlämmön optimaalisena myös kylmillä talvilenkeillä. Muodikkaat värit ja tyylit yhdistettynä ylellisen laadukkaisiin kankaisiin ja malleihin tekevät Horzen koiratakeista täydellisen valinnan suosikkikoirallesi. Koirien takit on valmistettu pehmeistä materiaaleista ja niissä on yhdä laadukkaat kiinnitykset ja soljet, kuin hevosten loimissakin, joten ne tarjoavat taatusti äärimmäisen tehokkaan suojan kurjimpiakin talvisäitä vastaan.