Perrystop 450 ml

12,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
0 l (28,78 € / l)
Säästä 13% tilauksestasi
Kopioi koodi: 48h-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 26.05.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana tuotteille.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 6 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Puremista ja näykkimistä estävä Perrystop on kitkerintä tunnettua aineita, minkä vuoksi se on niin tehokas. Perrystop suojaa huonekalut, koiran korit, ovenkarmit, koirankopit ja kaikki muutkin esineet, joita koira voi purra tai näykkiä. Se estää siten tehokkaasti pentuja puremasta ja näykkimästä ja soveltuu myös koirien kasvatukseen.
Kirkas Perrystop ei sisällä hajusteita, ja se on täysin myrkytön. Se ei tahraa ja on jatkuvastikin käytettynä täysin vaaraton eläimille, ihmisille ja ympäristölle. Vinkki: Pari tippaa Perrystopia estää koiraa nuolemasta haavoja, joille on levitetty lääkeaineita. Monissa tapauksissa voit jättää epämiellyttävät kaulurit kokonaan pois. Saatavana oleva koko: 450 ml.


Tuote numero: 330428

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.