Tarkista tilauksesi status täältä
Lämpimiä tuotteita kylmiin päiviin
Koirien häkit ja kantokopat

Koirien häkit ja kantokopat

Koiran korit ja häkit toimivat turvallisena paikkana etenkin pienelle koiralle esimerkiksi matkustaessa ja näyttelyissä.
3 tuotetta
Osta Koirien häkit ja kantokopat at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Koirien kuljetushäkit tarjoavat lemmikillesi turvallisen, rauhallisen ja mukavan nukkumapaikan.

Häkki on myös käytännöllinen koulutusväline lemmikillesi. Koirat nauttivat luonnostaan siitä, että pystyvät pakenemaan kodin hälinää rauhalliseen pesään, jossa on mukava levätä. Käytä koiran häkkiä lemmikkisi säilytykseen, kun se kaipaa hiljaisuutta tai kun on aika nukkua. Monet koirat pyrkivät luonnostaan lepäämään häkkiin, kun ne kaipaavat rauhaa. Häkki toimii myös ihanteellisesti tilanteissa, joissa koirat täytyy pitää erillään toisistaan turvallisuussyistä.

Koirien kantokopat sopivat täydellisesti pienemmille koirille.

Kuljeta lemmikkiäsi turvallisesti Horzen kantokopassa automatkoilla tai matkalla eläinlääkärissä. Pienempiä koiria voidaan kuljettaa myös pehmeäreunaisessa kantokopassa, jossa on mukavat pehmusteet ja tyyny. Kovapintaiset kantokopat sopivat ihanteellisesti kuljetukseen ja niiden kuori suojaa tehokkaasti kuljetuksen aikana. Koirien kantokopat ovat turvallisia ja pitävät lemmikkisi tallessa ja vahingoittumattomana matkustuksen aikana.