Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZXMAS Säästä nyt

×

Klippaus

Rajaa:
  • SUODATTIMET:
  • Kategoria
  • Brändit
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

Klipperit mahdollistavat sen, että saat pidettyä hevosesi siistinä ja näyttävänä milloin tahansa. Trimmerit ja klipperit pitävät epäsiistin turkin ja partakarvat poissa.

61 tuotteita

Hevosen klippaaminen on täydellinen keino siistiä pörröistä turkkia tai valmistella hevosesi näyttelyä varten.

Klippaustyökalut auttavat trimmaamaan hevosesi epäsiistit kohdat, jolloin hevosestasi tulee puhtaan ja hyvinhoidetun näköinen. Klippaus voi säästää tuntikausia harjaukseen kuluvaa aikaa. Pitkän karvapeitteen klippaaminen tekee hevosen kuivattamisesta helpompaa, kun karvaa on vähemmän ja sen ansiosta myös vilustumisen riski vähenee. Klipatun hevosen loimittaminen talvella varmistaa, että hevosesi pysyy lämpimänä ja voitte silti treenata mukavasti ratsastaen ilman paksua ja painavaa turkkia. Korvien, turpakarvojen ja leukalinjan karvapeitteen klippaaminen on osa hyvää näyttelyhuoltoa ja tekee hevosesi päästä puhdaslinjaisen näköisen. Säärien, vuohisten ja ruununrajojen klippaaminen tekee jaloista sileän näköiset ja ehkäisee samalla pinteleitä ja suojia hiertämästä tai keräämästä likaa ja pölyä. Horzelta saatavat klipperit ja niiden vaihtoterät mahdollistavat hevosesi klippaamisen tasaisen varmasti ja tekevät työskentelystä helppoa.

Hevosen trimmaaminen siistii ulkonäköä ja saa varusteet sekä loimet istumaan paremmin.

Kun trimmaat hevosesi karvapeitettä pään alueelta, kuten niskasta, suitset istuvat paremmin ja pysyvät paikoillaan. Hännän ja vuohisten trimmaaminen tekee hevosen ulkonäöstä sileän ja huolitellun, jolloin hevosesi näyttää upealta myös esiintyessänne yleisölle. Horzen trimmerit, klipperit, sakset, kammat ja muut hoitovälineet saavat hevosesi ulkonäön parhaat puolet esiin. Ohennussakset auttavat nyppimään ja ohentamaan harjaa ilman perinteisen nyppimiskamman aiheuttamaa kipua ja rasitusta. Hevosen trimmaaminen on luonnollinen ja tärkeä osa hoitotoimenpiteitä ja se tekee hevosestasi onnellisemman, terveemmän ja kauniimman näköisen.

Lue lisää