Horze Black Friday - Säästä jopa 70%
Klippaus

Klippaus

Klipperit mahdollistavat sen, että saat pidettyä hevosesi siistinä ja näyttävänä milloin tahansa. Trimmerit ja klipperit pitävät epäsiistin turkin ja partakarvat poissa.
47 tuotetta

Osta Klippaus osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosen klippaaminen on täydellinen keino siistiä pörröistä turkkia tai valmistella hevosesi näyttelyä varten.

Klippaustyökalut auttavat trimmaamaan hevosesi epäsiistit kohdat, jolloin hevosestasi tulee puhtaan ja hyvinhoidetun näköinen. Klippaus voi säästää tuntikausia harjaukseen kuluvaa aikaa. Pitkän karvapeitteen klippaaminen tekee hevosen kuivattamisesta helpompaa, kun karvaa on vähemmän ja sen ansiosta myös vilustumisen riski vähenee. Klipatun hevosen loimittaminen talvella varmistaa, että hevosesi pysyy lämpimänä ja voitte silti treenata mukavasti ratsastaen ilman paksua ja painavaa turkkia. Korvien, turpakarvojen ja leukalinjan karvapeitteen klippaaminen on osa hyvää näyttelyhuoltoa ja tekee hevosesi päästä puhdaslinjaisen näköisen. Säärien, vuohisten ja ruununrajojen klippaaminen tekee jaloista sileän näköiset ja ehkäisee samalla pinteleitä ja suojia hiertämästä tai keräämästä likaa ja pölyä. Horzelta saatavat klipperit ja niiden vaihtoterät mahdollistavat hevosesi klippaamisen tasaisen varmasti ja tekevät työskentelystä helppoa.

Hevosen trimmaaminen siistii ulkonäköä ja saa varusteet sekä loimet istumaan paremmin.

Kun trimmaat hevosesi karvapeitettä pään alueelta, kuten niskasta, suitset istuvat paremmin ja pysyvät paikoillaan. Hännän ja vuohisten trimmaaminen tekee hevosen ulkonäöstä sileän ja huolitellun, jolloin hevosesi näyttää upealta myös esiintyessänne yleisölle. Horzen trimmerit, klipperit, sakset, kammat ja muut hoitovälineet saavat hevosesi ulkonäön parhaat puolet esiin. Ohennussakset auttavat nyppimään ja ohentamaan harjaa ilman perinteisen nyppimiskamman aiheuttamaa kipua ja rasitusta. Hevosen trimmaaminen on luonnollinen ja tärkeä osa hoitotoimenpiteitä ja se tekee hevosestasi onnellisemman, terveemmän ja kauniimman näköisen.