Kissan sängyt

Kissan sängyt

Kissanpetien valikoimasta löydät juuri oikean kokoisen makuupaikan tassulliselle ystävällesi. Kissan on mukava ottaa vaikka koko päivän kestävät nokoset makuutyynyllä. Sijoita muutama makuupaikka aurinkoiseen paikkaan ja näet pian kissasi kehräävän.
2 tuotetta
Osta Kissan sängyt at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Kissojen pedit tarjoavat rauhallisen lepopaikan tassulliselle ystävällesi.

Kissojen pedit on valmistettu lämpimästä fleecestä ja plyysikankaasta, sekä pehmustettu paksulla vaahtomuovityynyllä, joka takaa ylellisen nukkumapaikan kissasi seuraavia nokosia varten. Laita peti kissasi suosimaan aurinkoiseen paikkaan ja katso, kun kissasi kiertyy kerälle ja nukahtaa tyytyväisenä. Horzen mukavat pedit tarjoavat kissallesi täydellisen paikan, johon voi käpertyä nukkumaan vaikka koko päiväksi. Kissojen pedit auttavat pitämään huonekalusi ja vuodevaatteesi raikkaina, sekä tarjoavat kissallesi turvallisen ja mukavan paikan, jossa saa kehrätä rauhassa.

Kissojen lepotyynyt tarjoavat pehmeän nukkumapaikan lemmikillesi.

Horzen kissojen lepotyynyt ovat pehmeitä ja kutsuvat kissasi rentoutumaan erityiseen paikkaan, jossa voi oleskella omassa rauhassaan. Kissat viettävät suurimman osan päivistään nukkuen, joten miksipä et tekisi kissasi suosikkiharrastuksesta niin rauhallista ja mukavaa, kuin suinkin on mahdollista. Pehmeistä ja helposti puhdistettavista materiaalista valmistetut lepotyynyt ovat ihanteellisia lepopaikkoja kissallesi. Aseta muutama tyyny kissasi suosikkipaikkoihin, kuten aurinkoiselle ikkunalaudalle tai mukavalle nojatuolille, jotta kissasi saa pehmeän ja turvallisen pesän, jota se voi kutsua kodikseen.