Säästä jopa 50% monista tuotteista
Kissan raapimapuut

Kissan raapimapuut

Kissan raapimapuut ehkäisevät kissaasi turmelemasta huonekaluja ja mahdollistavat sen, että kissasi pääsee terottamaan kynsiään ilman, että vahingoittaa samalla kotiasi.
3 tuotetta
Osta Kissan raapimapuut at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Kissojen raapimapuut pitävät kissasi kynnet poissa huonekaluista.

Kissojen raapimapuut tarjoavat vaihtoehdon kynsien terottamiseen sohvaa tai sohvatyynyä vasten. Kissoilla on luontainen tarve venytellä ja käyttää samalla kynsiään takertumalla kankaisiin tai muihin pintoihin, kuten mattoihin ja huonekaluihin. Pitämällä tarkoitukseen suunnitellun raapimapuun lähistöllä, ohjaat kissasi sallittuun paikkaan terottamaan kynsiään.

Kissojen raapimapuu on suunniteltu viehättämään kissasi teräviä kynsiä ja säästämään sohvaasi raapimajäljiltä.

Kissan raapimapuu on yleensä päällystetty samanlaisella kankaalla tai pinnoitteella, kuin matotkin, jotta kissa rohkaistuisi raapimaan sitä kalliin nojatuolisi tai muiden kalusteiden sijasta. Ripottele pinnalle hieman kissanminttua, joka houkuttelee kissaasi käyttämään juuri tiettyä kohtaa raapimapuusta ja pian siitä tuleekin kissasi vakituinen kohde laiskoille aamuvenytyksille tai kynsien terotukselle. Kissan raapimapuu voi olla yksinkertainen ja matolla päällystetty tolppa, tai jopa nelikerroksinen kissojen tornitalo.