Roeckl Roeck-Grip Lite ratsastuskäsineet

34,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 15% koko tilauksestasi
Kopioi koodi: WEEKEND15
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 03.10.2022 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden tuotteille.
Våri: Valkoinen
Valkoinen Roeckl Roeck-Grip Lite ratsastuskäsineet
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Kaikki ratsastajat - niin miehet kuin naiset - rakastavat verratonta ja klassista ROECK-GRIPiä, joka on valmistettu hengittävästä, joustavasta ja äärettömän notkeasta ROECK-GRIP®-keinomokasta.
Ja koska ratsastajat toivovat vielä kevyempiä käsineitä, erityisesti lämpimään vuodenaikaan, ROECKL SPORTS on nyt lisännyt valikoimaansa Lite-mallin.
Kuten perusmalli, myös ROECK-GRIPin kesämalli yhdistää vaivattomasti sporttisen - tyylikkään ja klassisen - sekä elegantin tyylin.
Luistamattomasta ROECK-GRIP®-materiaalista valmistettu kämmen on yhdistetty kämmenselän kevyeen ja hengittävään, mutta kestävään Micro Mesh-verkkomateriaaliin.
Siksi et melkein huomaa pitäväsi käsineitä käsissäsi, mutta hyödyt kuitenkin käsineiden tuomasta hyvästä pidosta ja tuntumasta ohjasotteessa sen lisäksi, että sormet ovat miellyttävän joustavat.
Tunnusomainen, leveä tarrakiinnitys tyylikkäällä ROECKLen käsilogolla takaa käsineiden istuvan luotettavasti ja miellyttävästi ranteen ympärille.


Tuoteominaisuudet:


  • Hengittävät
  • Erinomainen istuvuus
  • Klassinen malli
  • Maksimaalinen pito
  • Erinomainen käyttömukavuus

Teknisiä lisätietoja:


KÄMMENSELKÄ: Triactor II Mesh-materiaalia.
KÄMMEN: ROECK-GRIP®-materiaalia.


Pesuohjeet:


Ratsastuskäsineet on pestävä säännöllisesti niiden toiminnallisuuden ja kestävyyden säilyttämiseksi; voit pestä ROECK-GRIP LITE-käsineesi helposti pesukoneessa 30 asteen pesuohjelmalla.


Tuote numero: 332516

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: