Montreal -hansikkaat

39,90 €
Hinnat sisältävät alv:n
10% EKSTRA alennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: WINTER22
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.01.2022 asti.
Våri: Black/Dark Brown
Black/Dark Brown Roeckl Montreal -hansikkaat
Musta/Harmaa Roeckl Montreal -hansikkaat
Kokotaulukko
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hansikkaat suojaavat käsiäsi ratsastaessa. Mutta mitä tehdä kuumina kesäpäivinä, kun haluat pukea yllesi mahdollisimman vähän? Montreal on se mitä olet etsinyt: innovatiivisten materiaalikoostumusten ansiosta tämä käsine takaa pitävän otteen, myös korkeissa lämpötiloissa. Revolutional® coldblack® -lycra yhdistyy ilmavaan Micro Mesh -materiaaliin, joka tarjoaa paremman lämmönhallinnan. Revolutional® coldblack® -lycra ei ole ainoastaan erinomaisesti hengittävä, mutta se myös heijastaa auringonvaloa ja kuumuutta, mikä heikentää merkittävästi lämpöä muiden mustien lycra-ominaisuuksien kanssa. Siksi tumma käsine ei kuumenna enempää kuin valkoinenkaan. Lisäksi materiaalin aurinkosuojakerroin on 30. Montrealin kämmen on myös erityisen sopiva kesäolosuhteisiin. Roecklin ainutlaatuinen Micro-Air tarjoaa kuitenkin enemmän kuin erinomaisen kosketuksen ja otteen ohjiin: mikrorei'ityksen ansiosta tämä käsine on erityisen hengittävä. Eksklusiivisen, siron ja miellyttävän Comfort-Cut-leikkauksen ansiosta etusormeen ei kaivata ylimääräistä hienosäätöä. Leveä tarra kulkee ranteen yli ja takaa miellyttävän istuvuuden ranteen ympärillä - täydellinen istuvuus ja erinomainen käyttömukavuus. Laadukkaiden ja loppuun asti suunniteltujen ominaisuuksien sarja täydentyy kosketusnäyttöyhteensopivuudella.


Teknisiä lisätietoja:


Selusta: Revolutional® coldblack® -lycraa, micro-verkkoa.
Kämmen: Micro-Air.
Ominaisuudet: Comfort Cut -leikkaus, rannetarra Careless Closure -kiinnityksellä, koskestusnäyttöyhteensopivuus, heijastava saumaus.


Tuote numero: 316301

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Roeckl Montreal -hansikkaat