Säästä 15 % kaikista Horseware-tuotteista! *
Säästä nyt

Gismo Dual Carabiner for Handle -kahvan kaksoiskarbiinihaka

Tuote numero: 318871

€ 29,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Gismo Dual Carabiner for Handle -kahvan kaksoiskarbiinihaka
Valitse koko Kokotaulukko
Gismo Dual Carabiner for Handle -kahvan kaksoiskarbiinihaka
€ 29,95
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tilaustavara
Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastosta. Tilaustavara: arvioi 3 lisäpäivää toimitusaikaan. Lue lisää
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Gismo Dual Carabiner for Handle -kahvan kaksoiskarbiinihaka

Kuvaus

Käytä kaksoiskarbiinihakaani kahden koiran kävelyttämiseen yhdellä kädellä.


Kahden koiran kävelyttäminen on helpommin hallittavissa ergonomisen liukumisjärjestelmäni ja vapaasti pyörivien karabiinihakojeni avulla.
Makupalasäiliö: käytä säiliötäni pienten koiranmakupalojen säilyttämiseen. Makupalasäiliöni ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn herkkuihin. Käytä kahta sormea ​​säiliöni luukkujen avaamiseen. Luukkuni pysyvät avoinna tai sulkeutuvat automaattisesti estäen herkkuja putoamasta.
Käytä makupalasäiliötäni monella tavalla:
Liitä Gismo-kahvan ylä- tai alareunaan.
Kiinnitä se vyölle tai vyötärönauhalle.
Aseta se tasaiselle alustalle.
Helppo puhdistaa: makupalasäiliöni voi laittaa astianpesukoneeseen käytön jälkeen, ruuvaa pohjakuppi irti saadaksesi parhaan pesutuloksen.
Koulutusnaksutin: liitä naksuttimeni Gismo-kahvan päähän ja käytä monitoimipainiketta naksauttamiseen. Naksuttimessani on erittäin selkeä ääni.
Naksuttimeni ja makupalasäiliöni on nyt integroitu Gismo-kahvaan, parantaen ajoitusta ja yleistä harjoittelukokemusta. Näin saat pidettyä kaikki koulutusvälineet yhdessä kädessä.


Tuoteominaisuudet:


  • Kävelytä kahta koiraa yhdellä kädellä: kaksoiskarbiinihakaani saa kiinni kaksi eri remmiä ja sen avulla voit mukavasti kävelyttää kahta koiraa yhdellä kädellä! Voin pidellä kahta koiraa, joiden kummankin paino on enintään 85 kg
  • Vähennä hihnojen sotkeentumista: minun ainutlaatuisesti suunniteltu karbiinihakajärjestelmäni kääntyy kolmessa eri pisteessä vähentääkseen hihnojen sotkeentumista, suosittelen käyttämään noin metrin pituisia tai lyhyempiä hihnoja kävellessä kanssani
  • Yhdistä minut: vaihda karbiinihakani kaksoiskarbiinihakaan, kun kävelytät kahta koiraa, yksinkertaisesti kierrä ja paina Gismo-kahvassani sijaitsevaa pyöreää nuppia, ja liu'uta yksi karbiinihaka vapaaksi. kun kiinnität kaksoiskarbiniinihaan, kierrä ja paina pyöreää nuppia liu'uttamaan metallipallo aukkoon

Paras toimitushinta

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Tuotearviot (0)

Asiakasarvioiden keskiarvo

Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.