Vain tänään: jopa 70 % TUHANSISTA tuotteista + ilmainen toimitus*! Osta nyt |

×

Kaulapannat koiralle

Rajaa:
  • Rajattu haku:
  • Kategoria
  • Brändit
  • Väri
  • Hinta
Järjestys:

Valikoimastamme löytyy useita eri värisiä ja tyylisiä kaulapantoja nelijalkaiselle ystävällesi. Talutushihnoja on olemassa useita eri mittaisia ja voit valita niistä koirasi kaulapannan kanssa yhteensopivan, täydellisen setin.

Näyttää 592 tuotteita

Koirien kaulapantoja on saatavilla eri värisiä, tyylisiä ja erilaisista materiaaleista valmistettuja, joista jokainen omistaja löytää haluamansa.

Valitse värikkäistä nailonkaulapannoista omasi joko pikalukolla tai soljella. Sekoita ja yhdistele laajasta valikoimastamme kaulapantoja ja talutushihnoja, joista on saatavilla runsaasti erilaisia värivaihtoehtoja. Kaulapannat voivat olla joko klassisia, tyylikkäästä nahasta valmistettuja tai hauskoja, kuviollisia ja kestäviä nailonmalleja. Etsi oikea koko koirallesi valikoimastamme, josta löytyy täydellisesti sekä pienelle, että suurelle koiralle mitoitettuja kokoja. Voit myös kustomoida kaulapannan brodeeratulla tekstillä, nimellä tai puhelinnumerolla, jolloin panta toimii kätevästi myös turvavarusteena. Paras ystäväsi näyttää upealta ja on tarvittaessa myös helposti löydettävissä, kun sen nimi on lisätty kaulapantaan.

Koirien talutushihnat viimeistelevät jokaisen tyylin ja voit yhdistellä niitä vapaasti kaulapantojen kanssa.

Löydä täydellinen, oikean mittainen ja haluamastasi materiaalista valmistettu talutushihna, joka sopii tarpeisiisi. Anna koirallesi reilusti tilaa liikkua riittävän pitkässä ja kestävässä talutushihnassa tai sopivan kokoisissa valjaissa. Horzen talutushihnat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niissä on kätevät pikakiinnitykset, jotka on suunniteltu kestämään päivittäisiä lenkkejä ja leikkihetkiä. 

Lue lisää