« Takaisin / Hevonen / Loimet / Kaulakappaleet

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear All Weather Hurricane kaulakappale, 150 g

84,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear All Weather Hurricane kaulakappale, 150 g
Kokotaulukko
Koko A
XS 80-100 cm
S 110-125 cm
M 130-140 cm
L 145-155 cm
XL 155-160 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Hurricane loimien kanssa yhteensopiva jokasään Hurricane kaulakappale antaa lisäsuojaa sateelta, tuulelta ja kylmältä.

Mikä on erityistä Jokasään Hurricane kaulakappaletta käytetään yhdessä Kentucky Horseware Hurricane jokasään ulkoloimen kanssa. Kaulakappaletta on saatavissa hevosesi tarpeiden mukaan ilman toppausta tai 150 g:n toppauksella. Sen vahvat tarrakiinnitykset on helppo irrottaa. 100 % vedenpitävän ja tuulenpitävän ulkopinnan ansiosta kaulakappale on vahva, ja se sopii hevosille, jotka ovat laitumella koko päivän. Materiaalit Kaulakappaleessa on sama PU-pinnoite kuin Hurricane jokasään ulkoloimessa, joten hevosesi saa erinomaisen suojan sateelta ja tuulelta. PU-pinnoite on kaulakappaleen ulkopinnassa, mikä on ainutlaatuista hevostarvikkeille. Koska pinnoite on ulkopinnassa, kaulakappale pysyy täysin vedenpitävänä eikä tarvitse erityistä käsittelyä. Pinnoite ehkäisee myös kaulakappaleen repeämistä. Koko kaulakappale on vuorattu keinotekoisella jäniksenkarvalla, joka suojaa hevosen harjaa. Jäniksenkarva on lämmintä ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Se tekee kaulakappaleesta erinomaisen herkkäihoisille hevosille. Muoto & koko Kaulakappaleessa on neljä vahvaa tarrakiinnitystä. Tarrakiinnitykset ovat kaulakappaleen sisäpuolella, joten loimen ja kaulakappaleen väliin ei jää rakoa, josta vesi pääsee sisään. Kaulakappale suljetaan edestä kahdella vahvalla tarrakiinnityksellä, joissa on klassisen näköiset keinonahkavahvikkeet.

Tuoteominaisuudet:

  • Käytetään yhdessä Hurricane jokasään ulkoloimen kanssa
  • Saatavissa ilman toppausta tai 150 g:n toppauksella
  • Kaulakappaleen sisäpuolella on keinotekoista jäniksenkarvaa, joka ehkäisee hiertymiä
  • Säilyy 100 % vedenpitävänä ulkopinnan PU-pinnoitteen ansiosta
  • Kaulakappaleen sisäpuolella olevat vahvat tarrakiinnitykset ehkäisevät veden pääsyn loimen sisäpuolelle

Pesuohjeet:

Kun kaulakappale on mutainen, voit vain suihkuttaa sen puhtaaksi. Kun kaulakappale tarvitsee perusteellisempaa pesua, sen voi pestä 30 asteessa. Kaulakappaletta ei tarvitse käsitellä uudelleen vedenpitäväksi, koska pesu ei vahingoita vedenpitävää pinnoitetta. Suosittelemme kaulakappaleelle ilmakuivausta.

Tuote numero: 336614

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: