LeMieux -lampaankarvaromaani

118,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 8 )
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Natural/Black
Suklaanruskea LeMieux-lampaankarvaromaani
Musta LeMieux-lampaankarvaromaani
Natural/Black LeMieux-lampaankarvaromaani
Natural/White LeMieux-lampaankarvaromaani
Valkoinen/Valkoinen LeMieux-lampaankarvaromaani
Kokotaulukko
Size A B C D
S/M 42 cm 14 cm 17 cm 26 cm
M 45 cm 16 cm 19 cm 27 cm
L 47 cm 17 cm 20 cm 29 cm
Takaisin

NB : When considering size of half pad, please take into account how much of the rolled edge you wish to see, especially behind your saddle.

Please note all sizes given are approximate and in CM.

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Nämä korkealaatuiset puolikkaat ovat 100% luonnollista Australian merino karitsannahkaa - villa on paljon tiheämpi ja pehmeämpi kuin monissa kilpailevissa numnissa käytetty vanhempi lampaanvilla. Selkäranka pyyhkii kuihtuvaksi vähentämällä selkärangan painetta ja mahdollistaen ilman virtauksen. Half-tyynyt ovat bestsellereitä, koska niitä voidaan käyttää minkä tahansa satulan leikkauksen kanssa. Niitä voidaan käyttää ohuen puuvilla neliön päälle tai suoraan hevosten selkänojalle.

Etureunassa olevat nappireikäraot mahdollistavat siistin yhdistelmän kaikkien LeMieux D-Ring-satulatyynyjen kanssa. Tämä yhdistelmä tarkoittaa, että puolikkaan vakio tarranauhat voidaan poistaa haluttaessa.


Tuote numero: 992413

Lue arvosteluja:

Våri: