Black Friday - säästä jopa 70%!
Säästä nyt
Kanitarvikkeet

Kanitarvikkeet

Kanien tarvikkeet tekevät lemmikikanisi hoitamisesta helppoa ja hauskaa. Ruokaa, vesipulloja, häkkejä ja leluja on saatavilla kaikkiin lemmikkikanisi tarpeisiin. Kanien tarvikkeet auttavat huolehtimaan lemmikkisi terveydestä.
17 tuotetta

Kanien tarvikkeet Horzelta sisältävät kaiken, mitä tarvitset pitääksesi lemmikkisi onnellisena ja terveenä.

Kanien tarvikevalikoimasta löydät häkit, ruokakupit, mökit, vesipullot ja lelut, jotka auttavat pitämään lemmikkikanisi turvassa ja terveenä. Lemmikkikanin omistaminen vaatii muutakin kuin nipun porkkanoita, joten Horze auttaa sinua sisustamaan lemmikkisi asunnon kanin terveyden kannalta välttämättömillä varusteilla. Lelut ja viihdykkeet ovat hauska tapa pitää kanisi iloisena ja leikkisänä, sekä rohkaista sitä liikkumaan ja touhuamaan. Häkkejä on saatavilla monen kokoisia ja muotoisia, jotta löydät sekä omiin tiloihisi, että kanisi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Kanien tarvikkeet tekevät lemmikkisi hoitamisesta helppoa ja hauskaa.

Ruoki ja hoida lemmikkiäsi Horzelta saatavilla kanitarvikkeilla. Erityisesti kaneille suunnitellut ruokakupit ja vesipullot ovat välttämättömiä optimaalisen terveyden ja mukavuuden kannalta. Lisää muutama lelu kanisi häkkiin, kun haluat tehdä kanisi olon onnelliseksi ja tyytyväiseksi. Päivittäinen huomio pitää kanisi ystävällisenä. Huolehdi kanisi terveydestä säännöllisillä eläinlääkärikäynneillä ja kynsien leikkuulla, jotta lemmikkikanisi saa elää onnellisena useita vuosia.