Black Week - säästä jopa 50%!
Säästä nyt
Jyrsijöille

Jyrsijöille

Jyrsijöiden tarvikkeet tekevät gerbiilien, hamstereiden ja marsujen hoitamisesta helppoa. Ruoka-astiat, vesipullot, lelut ja muut tarvikkeet tarjoavat viihdykettä ja mukavuutta lemmikkijyrsijällesi.
9 tuotetta

Jyrsijöiden hoitotarvikkeet ovat välttämättömiä häkissä elävän lemmikkisi onnellisuuden, hyvinvoinnin ja terveyden kannalta.

Valitse laajasta valikoimastamme hoitotuotteet hamsterillesi, gerbiilillesi, fretillesi, marsullesi, jne. Tukeva ja ilmastoitu häkki on ehdoton hankinta, jotta lemmikkijyrsijäsi voi asua kotoisasti ja lämpimästi. Lisää raikkaita kuivikkeita ja leluja häkkiin lemmikksi turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Lelut tarjoavat viihdykettä ja ehkäisevät tylsistymistä, sekä pitävät lemmikkijyrsijäsi iloisena päivästä toiseen.

Lemmikkijyrsijöiden tarvikkeita on saatavilla monen tyylisinä ja -värisinä ja niiden avulla lemmikkisi elämästä tulee turvallista ja onnellista.

Ruoka-astiat, vesipullot ja kotoisat, nukkumiseen sopivat pesäluolat ovat vain muutamia esimerkkejä tuotteista, joita tarjoamme lemmikkijyrsijäsi hoitoa varten. Hamsterit, gerbiilit, hiiret, marsut, fretit ja muut pienet lemmikit tarvitsevat päivittäistä hoitoa pysyäkseen terveinä. Pidä lemmikkijyrsijäsi häkki puhtaana ja sisusta se hauskan näköiseksi värikkäillä elementeillä, kuten ruokakupeilla, leluilla, jne. Raikasta vettä on helppo tarjota kaiken kokoisista vesipulloista. Ruokailusta tulee hauskaa, kun tarjoat ateriat eri muotoisista, -kokoisista ja -värisistä astioista, jotka sopivat lemmikkisi kodin sisustukseen.