« Takaisin / Teemat / Apuohjat & juoksutussysteemit / Juoksutusliinat & tuplajuoksutusliinat

Kavalkade Chambon

59,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä jopa 60 % kevään ja kesän tuotteissa
+ EXTRA 18 % alennusta Horze & B Vertigosta
+ EXTRA 8 % alennus muista tuotemerkeistä
Kopioi koodi: SUMMER-SAVE
99€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 29.07.2024 asti.
Våri: Black
Black Kavalkade Chambon
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Chambonia käytetään vain juoksutukseen, se auttaa hevosta käyttämään selkää oikein. Siinä on kolme osaa, jotka ohjaavat hevosta oikeaan asentoon asettamalla painetta niskalle ja suuhun saadakseen hevosen pään alas ja eteen. Chambon kiinnitetään näin: yksi osa tulee satulavyöstä etujalkojen välistä hevosen rinnalle. Hihnaan on kiinnitetty kaksi pitkää nyöriä, ne viedään niskahihnan renkaiden läpi ja kiinnitetään koukuilla kuolaimen renkaisiin. Jos hevonen pitää päätä ylhäällä, chambon aiheutta painetta hevosen niskaan ja suupieliin. Kun hevonen laskee päätä ja kaulaa, paine vähenee ja poistuu kokonaan oikeassa asennossa. Sen tuloksena hevosen kaula pitenee. Se vaikuttaa suotuisasti harjoittelun kahdessa ensimmäisessä vaiheessa; tahdikkuutta ja notkeutta. Ohjat soveltuvat hyvin hevosille, joiden on vaikea laskea kaulaansa ja löytää oikea muoto. Kavalkade chambon on erittäin laadukas, siinä on tukevat nailonnyörit ja hyvää, repeytymätöntä nahkaa. Lisäksi se voi ylpeillä pitkäikäisyydellään.

Tuoteominaisuudet:

  • Ihanteellinen juoksutukseen
  • Koostuu niskahihnasta, rintahihnasta ja pyöreästä nailonnyöristä karabiinikoukuilla
  • Sileää nahkaa

Teknisiä lisätietoja:

Valmistettu laadukkaasta nahasta. Sisältää niskahihnan, nahkaisen kiinnityslenkin satulavyölle ja pyöreät, tikatut nailonnyörit koukuilla.

Tuote numero: 308050

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: