Chambon

49,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Saat 15% lisäalennusta tilauksestasi
Kopioi koodi: SUMMER-SALE
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 04.07.2022 asti. Ei voimassa merkkien Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Musta
Musta Kavalkade Chambon
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Chambonia käytetään vain juoksutukseen, se auttaa hevosta käyttämään selkää oikein. Siinä on kolme osaa, jotka ohjaavat hevosta oikeaan asentoon asettamalla painetta niskalle ja suuhun saadakseen hevosen pään alas ja eteen. Chambon kiinnitetään näin: yksi osa tulee satulavyöstä etujalkojen välistä hevosen rinnalle. Hihnaan on kiinnitetty kaksi pitkää nyöriä, ne viedään niskahihnan renkaiden läpi ja kiinnitetään koukuilla kuolaimen renkaisiin. Jos hevonen pitää päätä ylhäällä, chambon aiheutta painetta hevosen niskaan ja suupieliin. Kun hevonen laskee päätä ja kaulaa, paine vähenee ja poistuu kokonaan oikeassa asennossa. Sen tuloksena hevosen kaula pitenee. Se vaikuttaa suotuisasti harjoittelun kahdessa ensimmäisessä vaiheessa; tahdikkuutta ja notkeutta. Ohjat soveltuvat hyvin hevosille, joiden on vaikea laskea kaulaansa ja löytää oikea muoto. Kavalkade chambon on erittäin laadukas, siinä on tukevat nailonnyörit ja hyvää, repeytymätöntä nahkaa. Lisäksi se voi ylpeillä pitkäikäisyydellään.


Tuoteominaisuudet:


  • Ihanteellinen juoksutukseen
  • Koostuu niskahihnasta, rintahihnasta ja pyöreästä nailonnyöristä karabiinikoukuilla
  • Sileää nahkaa

Teknisiä lisätietoja:


Valmistettu laadukkaasta nahasta. Sisältää niskahihnan, nahkaisen kiinnityslenkin satulavyölle ja pyöreät, tikatut nailonnyörit koukuilla.


Tuote numero: 308050

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: