Horseware Mio

Horseware Mio

Horseware Amigo Mio mallistoon kuuluu laadukkaita ja edullisia ulkoloimia, talliloimia ja kuivatusloimia. Amigo Mio mallistolle on tunnusomaista kestävyys ja luotettavuus.

4 tuotetta
Horseware Mio Insulator StabRug Medium Double talliloimi, 150g
OVH -20%

Horseware

Mio Insulator StabRug Medium Double talliloimi, 150g

57,56 €
OVH: 71,95 €
(6)
Horseware Mio Lite ulkoloimi, 0 g
jopa -20% (OVH)

Horseware

Mio Lite ulkoloimi, 0 g

Alk. 55,96 €
OVH: 69,95 €
(22)
Horseware Mio Medium ulkoloimi, 200g
OVH -30%

Horseware

Mio Medium ulkoloimi, 200g

59,46 €
OVH: 84,95 €
(9)
Horseware Mio ötökkäloimi

Horseware

Mio ötökkäloimi

59,95 €
(6)
Osta Horseware Mio at horze.fi.

Osoitteessa horze.fi voit tehdä verkkokauppaostoksia helposti ja mukavasti ja vastaanottaa tuotteet lyhyen ajan kuluessa.

Horseware Amigo Mio malliston edut

Mio loimet on valmistettu ripstop-nailonista. Sisäpuolen pehmeä nailonvuori takaa loimen mukavuuden. Nämä loimet ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Loimien malli on melko suora, ja alahelmassa etujalkojen kohdalla on kaarevat leikkaukset. Nämä Horsewaren patentoimat leikkaukset lisäävät hevosen liikkumisvapautta.

Horseware Mio malliston hyönteisloimet eli ötökkäloimet on valmistettu kevyestä ja kestävästä polyesteriverkkomateriaalista, joka on erittäin hengittävää. Rinnan, lapojen, sään ja kaula-aukon alueella on pehmeä nailonvuori, joka ehkäisee hiertymiä sekä suojaa harjaa.

Horseware Mio kuivatusloimet on valmistettu fleecestä. Tämä materiaali on hengittävää ja siirtää hien hyvin pois hevosen iholta ja karvasta. Mio talliloimet ovat kevyitä, ja ne on tarkoitettu suojaamaan kesän viileinä päivinä. Niitä voi käyttää myös kuljetusloimena tai kilpailuloimena.