Horse Oils & Balsams

Horse Oils & Balsams

2 tuotetta
Cowboy Magic Detangler & Shine™ 118 mL

Cowboy Magic

Detangler & Shine™ 118 mL

18,95 €
0.118 l (160,59 € / l)
(12)
Leovet bio-Skin öljy, 500 ml Leovet bio-Skin öljy, 500 ml

Leovet

bio-Skin öljy, 500 ml

24,45 €
0.5 l (48,90 € / l)
(1)

Osta Horse Oils & Balsams osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten hoitoöljyt auttavat eliminoimaan hyönteisten aiheuttamaa ärsytystä.

Valitse hevosellesi oikeanlainen hoitoöljy, kun haluat hoitaa auringon, hyönteisten tai muiden ihoa ärsyttävien tekijöiden aiheuttamia iho-ongelmia ja auttaa hevosen oloa pysymään mukavana. Öljyjen tarkoitus on helpottaa kutinaa ja auttaa hevosia toipumaan kivuliaista hyönteisten puremista ja muista ihoärsytyksistä. Kun levität näitä öljyjä ärtyneelle tai karvattomalle alueelle, paraneminen voi nopeutua ja hevosen herkkä iho rauhoittua. Kutinaa vähentävät rasvat ja öljyt voivat vähentää hevosen luontaista halua hangata kipeää aluetta.

Hevosten hoitovoiteet auttavat säilyttämään ihon ja karvapeitteen luonnollisen öljytasapainon, sekä edistämään karvapeitteen ja ihon luonnollista toipumista.

Kun hevosen karvojen juurien tasapaino saadaan palautettua ja iho pidettyä terveenä, karvojen katkeiluun johtavaa hankaamista voidaan ehkäistä. Rauhoittavat voiteet voivat parantaa hevosen oloa ja auttaa palauttamaan hevosen iholle biologisen tasapainon. Kun lisäät suihkutettavaa hoitonestettä tai voidemaista balsamia hevosen hoitorutiineihin, voit auttaa haavoja paranemaan nopeammin ja ehkäistä jouhien ja karvojen irtoilua sekä ihon kuivumista.