Säästä 22 % valitsemastasi tuotteesta! *
Käytä koodia: HZWEEKEND
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui
* Tietoa kampanjasta

Hoitotuotteet ratsastajalle

Polvi- ja selkätuet auttavat sinua ratsastamaan parhaasi mukaan myös palautuessasi vammoista, sekä auttavat lievittämään kroonisia kipuja. Tue selkääsi ja polviasi Horzen aktiivisille ratsastajille suunniteltujen tukien avulla.

Suodatin
Suodatin
Tyhjennä kaikki
Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Rajaukset:
21 tuotetta

Polvituet voivat olla hyödyllinen apu aktiivisille ratsastajille.

Anna polvillesi hieman tukea, helpota kipua ja lisää joustavuutta ja liikkumavapautta ratsastukseesi. Polvituet lisäävät turvallisuutta satulassa vammoista toipuville ratsastajille, jotka tarvitsevat hieman enemmän tukea. Auta kipeää polvea paranemaan ja ehkäise vammoja uusiutumasta käyttämällä joustavaa neopreenitukea ratsastaessasi. Hengittävä materiaali sopii täydellisesti ratsastukseen kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Selkätuet voivat olla hyödyllinen tuki satulassa aktiivisille ratsastajille.

Kaikenlaiset ratsastajat voivat toisinaan hyötyä selkään kohdistetusta lisätuesta ja Horzen selkätuki on silloin hyvä vaihtoehto. Kun olet toipumassa vammasta tai haluat ehkäistä kipua, selkätuki voi olla ratkaisu miellyttävän ratsastuksen kannalta. Selkätuet voivat oikein käytettyinä lisätä turvallisuuttasi ja mukavuuttasi satulassa. Selkätuen tulisi istua hyvin, eikä se saisi rajoittaa liikkumavapauttasi tai joustavuuttasi, jotta voit ratsastaa turvallisesti. Hengittävät materiaalit ja runsas jousto lisäävät selkätuen etuja tekemättä siitä kuitenkaan liian paksua.