Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZAUTUMN

×
Tuote numero: #18582

Back On Track Quick Royal tallisuojat

€ 99,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Tarjous voimassa vielä:
Löysitkö saman tuotteen edullisemmin? Muutamme hintojamme kilpailuun perustuen. Lue lisää

Royal tallisuojia käytetään hevosen jaloissa verenkierron parantamiseksi, mikä puolestaan ehkäisee turvotusta, vähentää tulehduksia, nopeuttaa paranemisprosessia sekä ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Suojissa on tarranauhakiinnitys, jonka ansiosta ne on nopeat laittaa jalkoihin ja ottaa pois. Irrotettava vuori, jonka voi pestä erikseen. Päälipuoli on Welltexiä sisältävää polypropyleeniä. Paksu polyester-vanu. Myydään pareittain. Saatavilla kolme eri kokoa: S = 35, M = 40 ja L = 45 cm. Myydään pareittain.


Järjestä:

Ihanat

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Botin tallisuojat ovat olleet uskomattomat. Olen pitänyt tuotteita tähän mennessä vaan kalliina ja huuhaana. Ostimme 20vuotiaalle tammalleni suojat taka jalkoihin koska niissä oli vanhalle hevoselle tyypillistä turvotusta. Totuttelu jakson jälkeen kahtena yönä suojat olivat jaloissa ja turvotus poissa. Nyt loppui linimenttien käyttö koska nämä ovat paljon tehokkaammat. Ostimme parin kuukauden jälkeen myös etu jalkoihin omansa. Hevonen nuortui ja eläinlääkärit eivät meinaa uskoa miten kuivat ja terveet jalat ovat. Osteopaatti myös kehuskeli ala nivelien liikeet olevan hyvät. Talvi jaksona suojat ehdottomat, meillä ollut ruununrajat kaksi kertaa auki. Botit jalkaan ja tsädäää seuraavana päivänä haava on kuin viikko sit tullut. Eikä imppareita. Ihanat tuotteet. Pysyvät hyvin jalassa eikä oikeestaan saa edes laitettua liian kireälle koska patjat ovat niin pehmeät. Tekisi mieli itsekin käyttää. Hintansa väärti.

 0

Laadukkaat tallisuojat

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hyvät, laadukkaat ja pesua kestävät tallisuojat. Pysyvät yön hyvin jaloissa.

 0

Laadukkaat ja toimivat

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

BOT tallisuojat istuvat tosi hyvin, pukeminen on helppoa ja tarrakiinnitykset tosi jämäkät. Vaikka suojat ovat paksut niin herkkä heppani on niiden kanssa tyytyväinen kun istuvuus on täys kymppi! Vaikutuksen huomaa heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, näistä tuli meille ihan luottotuote. Tuo varmasti entiselle estehevoselle paljon lisää kilometrejä, joten hintansa arvoiset.

 0

Tallisuojat

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Nämä bäkkäri ovat kyllä hintansa veroiset! Jämäkät tarrat ja hyvin jalkaan muotoutuvat. Suosittelen!

Ruusut: Todella kestävä
 0

Loistavaa jälkihoitoa!

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Omalla nuorella estehevosellani olen käyttänyt Back On Track tuotteita jaloissa sekä selässä ja todennut ne loistaviksi. Suojat ovat hyvää jälkihoitoa estetreenin tai rankemman treenin jälkeen, sekä ehkäisevät hyvin mahdollisia kudosvaurioita hevosellani. Hevoseni on muuttunut silmissä aloitettuani tuotteiden käytön. Hevonen on pirteämpi ja menohalukkaampi kuin koskaan, kiitos Back On Track tuotteiden.

Ruusut: Todella kestävä, Hyvä hinta
 4

Vamman hoitoon

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Hevosellani oli iskuvamma sääressä ja pehmytkudos turvotusta. Muun hoidon ohella mainio yhdistelmä. Irroitettavat patjat ovat huiput ja herkkäihoisen hevosen hoidossa sitäkin paremmat. Päällyksen suojat ovat kestävät (ja pestävät!), tarrat napakat. Eikä pääse valumaan yöllä jaloissa. Vaikutus oli silminnähtävää ja nopeaa. Tosin totutteluun riitti 10 min ensimmäisinä kertoina. Suosittelen! Hinta-laatu-suhde kohdillaan.

Ruusut: Todella kestävä, Hyvä hinta
 0

Pikkuponin kuljetukseen

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Pienelle ponille on ollut todella vaikeaa löytää sopivia kuljetussuojia valmennus- ja kisareissuilla. Nämä istuvat hyvin, eivätkä nouse liian ylös. Kuljetuksen aikana sekä suojaavat, että parantavat verenkiertoa.

Ruusut: Todella kestävä
 0

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Nämä Back on Trackin pintelipatjat ovat olleet todella hyödylliset! Hevosellani on kertynyt vähän nestettä takajalkoihin ja ne ovat hiukan turvonneet aina ennen ratsastusta. Laitoin nämä suojat yöksi, ja jo ensimmäinen käyttökerta toimi. Kannattaa kokeilla!

Ruusut: Todella kestävä
 0

Yleisarvosana

Laatu

Tyyli

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

hyvät suojat! estehevosellani takajat turvoksissa,mutta kun nämä suojat laittaa yöksi jalkaan niin aamulla jalat ovat kuivat. irrotettavat patjat ovat hyvät! pysyvät jalassa eivät tipu jaloista yölläkään. suosittelen!!!

 0

BOT

Yleisarvosana

Kirjoittaja:
Kirjoitettu:

Parhaat suojat, mitä ikinä!! Helppo laittaa hevoselle ja voivat aloituksen jälkeen olla jaloissa yön yli hoitamassa mm. ravurin jalkoja. Aamulla jalat kuin uudet!!

Ruusut: Todella kestävä
Risut: Liian kallis,
 1

Löysitkö saman tuotteen edullisemmin?

Muutamme hintojamme kilpailuun perustuen. Jos olet löytänyt kilpailijaltamme saman tuotteen edullisempaan hintaan, kerro siitä ja anna meille mahdollisuus tarjota sinulle parempi hinta.


Miten hintaturva toimii?

  1. Täytä lomake ja lähetä meille tarjouspyyntösi.
  2. Saat Horzelta sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen.
  3. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, jolla aktivoit edullisemman hinnan.

Kopioi ja liitä tähän sellaisen nettisivun osoite, jossa samanlainen tuote on myynnissä edullisempaan hintaan.

Pyyntösi on nyt lähetetty asiakaspalveluumme.

Me käsittelemme hakemuksesi ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista, kuitenkin enintään 24 tunnin kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta (maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana, GMT +02:00)

KÄYTTÄJÄKUVAT Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle. Lue lisää.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Kirjaudu sisään