« Takaisin / Hevonen / Jalkojen ja kavioiden suojat / Suojat hevoselle / Hoito- ja kylmäyssuojat

Zandona Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat etujalkoihin

209,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Hanki pääsiäislahja - Säästä 15% yli 80 € tilauksista, 20% yli 100 € tilauksista

Osta nyt

Kopioi koodi: EASTER
Osta 80 € tai yli, säästä 15%. Osta 100 € tai yli, säästä 20%. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos sinulla on tilauskohtainen alennus (esim. 5€ tarjouskuponki), se jaetaan tilaamillesi tuotteille. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 07.04.2024 asti.
Våri: Black/Beige
Black/Beige Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat etujalkoihin
Kokotaulukko
Koko D F
PONY 26-28 cm 24-27 cm
S 26-28 cm 28-30 cm
M 29-30 cm 31-32 cm
L 31-32 cm 33-34 cm
L+/XL 33-35 cm 35-37 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

THERAPEUTIC SUPPORT BOOT seisontasuojissa on 18 magneettia, jotka parantavat solujen toimintaa, antavat luonnollista terapiaa hevosen kavioista ihoon ja vyöheterapiaa koko keholle.Näissä suojissa on kaksi tuotetta yhdessä, ne on myös kehitetty tukemaan nivelsiteitä ja jännemekanismeja kuljetuksen aikana ja ehkäisemään tyypillistä rasituksen jälkeistä turvotusta. Suojat on valmistettu Italiassa ja niiden sisäpuolella on vaihdettava COOLMAX® vuoraus (kuitua, joka siirtää kosteuden iholta materiaalin ulkopintaan pitäen ihon kuivana). Suojien ulkopinnalla, vuohisen kohdalla on vahvike, joka vähentää hankauksesta johtuvaa kulumista. Joustavat tarrakiinnitykset tukevat jänteitä, ovat miellyttävät ja pitävät.2600 gaussin kestomagneetit koostuvat neodymiumia, rautaa ja boronia sisältävästä, erittäin magneettisesta metalliseoksesta, joka on nikkelipinnoitettu.Magneettien sijoittelun, niiden magneettivuon tiheyden ja polarisaation on todettu eläinlääkärien ja ammattiratsastajien kanssa tehdyissä testeissä lisäävän paikallista verenkiertoa ja imunesteiden kiertoa maksimaalisesti monien muiden hyötyjen lisäksi:VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAIKUTUS:Vyöhyketerapian periaatteiden mukaisesti hevosen meridiaanien heijastevyöhykkeitä (samat pisteet kuin akupunktuurissa) stimuloidaan magneettisesti, jolloin on saavutettu tasapainottavaa vaikutusta:ETUJALKOJEN SUOJAT:Yang meridiaanin (SI1) lähellä oleva magneetti vaikuttaa tulehdus- ja traumaprosesseihin, niskan ja selkärangan kiertoon ja ehkäisee vasenkätisyyttä.Yang meridiaanin (TH1) lähellä oleva magneetti vaikuttaa etujalkojen vuohisiin ja ehkäisee skapulohumeraalista kipua.Yin meridiaanin (HT9) lähellä oleva magneetti parantaa arkaa, tulehtunutta ja ylirasitettua lihaksistoa.Yang meridiaanin (LI1) lähellä oleva magneetti vähentää lapa- ja niska-alueen lihasjäykkyyttä ja oikeakätisyyttä.Yin meridiaanin (PE9) lähellä oleva magneetti parantaa kavioita, etujalkojen jänteitä ja nivelsiteitä sekä kaviokuumetta (akuuttia ja kroonista tulehdusta).Yin meridiaanin (LU11) lähellä oleva magneetti ehkäisee kavioiden jänteiden ongelmia ja skapulohumeraalista kipua.

Tuoteominaisuudet:

  • Lihakset, jänteet, rustovauriot
  • Nivelsidetulehdukset
  • Luun murtumat
  • Osteoporoosi

Teknisiä lisätietoja:

PAIKALLISET MAGNEETTITERAPEUTTISET VAIKUTUKSET:Kipua lievittävä vaikutus.Tulehdusta vähentävä vaikutus.Parantaa mikroverenkiertoa rustossa.Nopeuttaa maitohappojen poistumista.Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.Nopeuttaa osteogeneesiä eli luun muodostumista.Nopeuttaa solutason prosesseja.YLEISET MAGNEETTITERAPEUTTISET VAIKUTUKSET:Lisääntynyt verenkierto ► Parempi hapettuminen ► Solujen happamuuden vähentyminen ► pH:n palautuminen ennalleen ► Luiden mineralisaatio paranee.pH:n palautuminen ennalleen ► Tulehdustilojen väheneminen + suoliston bakteeriflooran tasapainottuminen + immuunijärjestelmän vahvistuminen.Verenpaineen alentuminen ► Rauhoittava vaikutus.

Tuote numero: 307021

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: