Nyt saat 10% lisää alennusta ALE-tuotteista! *
Käytä koodia: EXTRA10
Kopio
Leikepöydälle kopiointi onnistui

Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat takajalkoihin

Tuote numero: 307024

€ 219,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat takajalkoihin
Valitse koko Kokotaulukko
Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat takajalkoihin
€ 219,00
(Hinnat sisältävät alv:n)
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Osta myös
Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat etujalkoihin
€ 219,00
Zandona Therapeutic Support Boot Air seisontasuojat takajalkoihin
Kuvaus

Kuvaus

THERAPEUTIC SUPPORT BOOT seisontasuojissa on 18 magneettia, jotka parantavat solujen toimintaa, antavat luonnollista terapiaa hevosen kavioista ihoon ja vyöheterapiaa koko keholle.Suojissa on kaksi tuotetta yhdessä, koska ne on myös kehitetty tukemaan nivelsiteitä ja jännemekanismeja kuljetuksen aikana ja ehkäisemään tyypillistä rasituksen jälkeistä turvotusta. Suojat on valmistettu Italiassa ja niiden sisäpuolella on vaihdettava COOLMAX® vuoraus (kuitua, joka siirtää kosteuden iholta materiaalin ulkopintaan pitäen ihon kuivana). Suojien ulkopinnalla, vuohisen kohdalla on vahvike, joka vähentää hankauksesta johtuvaa kulumista. Joustavat tarrakiinnitykset tukevat jänteitä, ovat miellyttävät ja pitävät.2600 gaussin kestomagneetti on valmistettu neodymiumia, rautaa ja boronia sisältävästä, erittäin magneettisesta metalliseoksesta, joka on nikkelipinnoitettu.Magneettien sijoittelun, niiden magneettivuon tiheyden ja polarisaation on todettu eläinlääkärien ja ammattiratsastajien kanssa tehdyissä testeissä lisäävän monien muiden hyötyjen lisäksi paikallista verenkiertoa ja imunesteiden kiertoa maksimaalisesti:VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAIKUTUS:Vyöhyketerapian periaatteiden mukaisesti hevosen meridiaanien heijastevyöhykkeitä (samat pisteet kuin akupunktuurissa) stimuloidaan magneettisesti, jolloin on saavutettu tasapainottavaa vaikutusta:TAKAJALKOJEN SUOJAT:Yang meridiaanin (LIV1) lähellä oleva magneetti vaikuttaa vuohiseen, pinnallisiin kylkilihaksiin sekä lautasen ja lonkan lihaksiin.Yang meridiaanin (Ki1) lähellä oleva magneetti vaikuttaa vuohiseen, luustoon ja takajalkojen jänteisiin.Yang meridiaanin (SP1) lähellä oleva magneetti ehkäisee nivelvoiteen liiallista muodostumista ja vaikuttaa myönteisesti lannelihaksiin.Yin meridiaanin (BL67) lähellä oleva magneetti vaikuttaa kavioon.Yin meridiaanin (GB44) lähellä oleva magneetti vaikuttaa kavioon ja kylkilihaksiin.Yin meridiaanin (ST45) lähellä oleva magneetti ehkäisee lihaksiston ja vuohisten ongelmia.


Tuoteominaisuudet:


  • Lihakset, jänteet, rustovauriot
  • Nivelsidetulehdukset
  • Luun murtumat
  • Osteoporoosi

Teknisiä lisätietoja:


PAIKALLISET MAGNEETTITERAPEUTTISET VAIKUTUKSET:Kipua lievittävä vaikutus.Tulehdusta vähentävä vaikutus.Parantaa mikroverenkiertoa rustossa.Nopeuttaa maitohappojen poistumista.Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.Nopeuttaa osteogeneesiä eli luun muodostumista.Nopeuttaa solutason prosesseja.YLEISET MAGNEETTITERAPEUTTISET VAIKUTUKSET:Lisääntynyt verenkierto ► Parempi hapettuminen ► Solujen happamuuden vähentyminen ► pH:n palautuminen ennalleen ► Luiden mineralisaation parantuminen.pH:n palautuminen ennalleen ► Tulehdustilojen väheneminen + suoliston bakteeriflooran tasapainottuminen + immuunijärjestelmän vahvistuminen.Verenpaineen alentuminen ► Rauhoittava vaikutus.


Asiakasarvioiden keskiarvo
4.8
Asiakkaidemme lähettämiä tuotekuvia

Jaa oma kuvasi tuotteesta koko maailmalle.

Lataa kuva ja ansaitse 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi!

suuri
0 Suosituimmat ensin

Aseet erittäin hyvin. Ostetaan pallojarruttimen jännetulehdukseen. Ei voi puhua tehokkuudesta, koska silti viime aikoina, mutta jälkipolvet ovat paljon kauniimpia

Koko: Normaali
Olen hämmästynyt
0 Suosituimmat ensin

Ostetaan, koska tammallani on systemaattisesti boxedeema. Turvotuksen kanssa Hän tekee raskautta ja sitten lymfangiitin

Koko: Normaali
SUPER-SISÄLTÖ
0 Suosituimmat ensin

Tammasi tekee ruutuödeeman nopeasti, halkeamia heti, kun hän turpoaa. Yritin sukkien väitettä, se toimii hyvin, mutta tylsää laittaa ja kyynelee nopeasti, jos kavali on shod. Joten ostin nämä säärystimet epäröimättä hinnan suhteen, mutta koska olen SUPER-sisältö, se on helppoa ja erittäin tehokasta, se ei ole ollenkaan liioiteltu. On kulunut viikko nähdä siellä ajoissa ...

Koko: Normaali
Ei halpaa, mutta tehokasta
13 Suosituimmat ensin

Pro: ❤️ Hevonen on voinut tuntea magneettisen vaikutuksen heti ❤️ "Vuori" ja ulkokuori voidaan helposti erottaa puhdistamista tai korvaamista varten ❤️ Jopa vanha sappi muuttuu pehmeäksi vain lyhyen käytön jälkeen ❤️ Voidaan käyttää myös kuljetusportaana Contra:

Koko: Normaali
Terapeuttiset säärystimet zandona
0 Suosituimmat ensin

Iloinen ostoksestani, sopeutuneesta pehmeästä lääkkeestä ja yhteistyöstä, arvostan suuresti tämän tuotteen konseptia. Käytän sitä päivittäisen hoidon lisäksi hoidossa / ehkäisyssä nyrjähdyksen / jännetulehduksen seurauksena jättäessään pienen pyörän kuljettaessani nuorta 1m55 -tyyppistä iso poniani: Koko: M Hyvä laatu, vankka ja kaunis. "Flanelli" -magneetit vaikuttavat haurailta glomejen tasolla, jotta ne voidaan nähdä ajoissa.

Koko: Normaali

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.