Carr & Day & Martin CDM Shampoo, Gallop Medical, 500ml

12,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
0.50 l (25,90 € / l)
Säästä 16% tilauksestasi
Kopioi koodi: SHOPPING16
80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 22.08.2022 asti. Ei voimassa merkkien Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup tuotteille.
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Syväpuhdistava lääkeshampoo, johon on lisätty turkkia hoitavia aineita.


Carr Day Martin Gallop Medicated Shampoo on ihanteellinen kuivalle, lohkeilevalle, kutiavalle, hilseilevälle ja herkälle iholle. Tukee ja rauhoittaa ärtynyttä, kipeää, vahingoittunutta ja herkkää ihoa. pH-neutraali aine sisältää sekä antibakteerisia aineita että luonnollisia öljyjä, jotka auttavat pehmentämään ja hoitamaan ihoa. Tehoaa poikkeuksellisen hoitavasti, saaden aikaan huomattavan pehmeän karvan ja kiiltävän turkin.


Käyttöohjeet:


Rutiinimaiseen käyttöön: levitä suoraan märälle turkille tai laimenna 5-10 ruiskausta ämpärilliseen vettä. Levitä hyvin harjalla, sienellä tai käsin saadaksesi runsaasti vaahtoa, ja huuhtele perusteellisesti. Käytettäväksi iho-ongelmiin. Jätä ihokosketukseen noin 5 minuutin ajaksi antibakteerisen puhdistuksen mahdollistamiseksi. Huuhtele perusteellisesti ja kiinnitä huomiota vahnigoittuneisiin alueisiin.


Tuote numero: 931705

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: