Coolsens, 2L

61,95 €
Hinnat sisältävät alv:n
2 l (30,98 € / l)
Best Price
Tuotteella on paras mahdollinen hinta. Mahdolliset kupongit tai kampanja-alennukset eivät päde tälle tuotteelle.
One size
Tilaustavara
Tilaustavara: arvioi 7 lisäpäivää toimitusaikaan.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Virkistää hevosesi lihaksistoa sekä kehoa kovan treenin jälkeen.

FAQ:
Käytetänkö lämmintä vai kylmää vettä Cavalor Cooling Wash -aineen kanssa? Cavalor Cooling Wash tulisi sekoittaa kylmään veteen. Näin se jäähdyttää ja virkistää hevostasi. Onko Cavalor Cooling Wash desinfiointiaine? Ei. Cavalor Cooling Wash sisältää joitakin antiseptisia ainesosia, mutta sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi desinfiointiaineena. Voiko Cavalor Cooling Wash'ia käyttää tavallisen shampoon sijasta? Kyllä. Cavalor Cooling Wash ei tosin vaahtoa shampoon lailla, mutta se puhdistaa kyllä karvan ja ihon. Se myös jäähdyttää ja rentouttaa hevosesi kehoa. Mikä on Cavalor Cooling Wash'in päätarkoitus? Cavalor Cooling Wash jäähdyttää hevosen jalkoja ja kehoa rasituksen jälkeen. Se myös edistää ja nopeuttaa kuivumista.


Käyttöohjeet:


Virkistää hevosesi lihaksistoa sekä kehoa kovan treenin jälkeen.
Käyttötarkoitus: Cavalor Cooling Wash sisältää sekoituksen aromaattisia öljyjä, jotka puhdistavat ja virkistävät kehoa ja lihaksia kovan rasituksen jälkeen. Cavalor Cooling Washia voidaan käyttää myös pienten vammojen desinfiointiin. Annostelu, käyttö ja tuotteen turvallisuus:
Sekoita yksi korkillinen (15 ml) 4 litraan kylmää vettä. Levitä tämä seos sienellä hevosen iholle, erityisesti selkään ja jalkoihin. Huuhtelu ei ole välttämätöntä. Älä ylitä annostusta. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Ei lasten ulottuville. Pakkaus: 3000 ml.


Tuote numero: 320908

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.