Effol Friend-Snacks Carrot makupalat, 1,1 kg

5,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1.1 kg (5,00 € / kg)
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Multi Languages
Multi Languages Effol Friend-Snacks Carrot makupalat, 1,1 kg
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Luonnonmukainen makupala hyvälle ystävälle.


Hyvät ystävät ansaitsevat palkinnon. Mieluiten sellaisen, mikä ei ole vain maukas, vaan myös terveellinen.Effol Friend-Snacks makupalat on valmistettu terveellisestä viljasta, ja niissä on paljon kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Hitunen ruokosokerimelassia tekee niistä maukkaita, ja luonnolliset makuaineet tuovat vaihtelua.Effol makupalat ovat paras tapa palkita nelijalkaista ystävääsi.Täydennysrehu hevosille ja poneille.


Teknisiä lisätietoja:


Ravintoainesisältö:raakaproteiini 9,9 %, raaöljyt ja rasvat 3,0 %, raakakuitu 11,2 %, raakatuhka 11,5 %, kalsium 2,8 %, fosfori 0,65 %, natrium 0,04 %.Lisäravinteet per kg:Lisätyt ravintoaineet:98,00 mg rautaa (E1) (rauta(II)sulfaatti, monohydraatti).Ainesosat:42,5 % vehnälesettä, 15,6 % ohraa, 21,6 % kauralesettä, 4,8 % maissia, 7,3 % kalsiumkarbonaattia, 4,9 % ruokosokerimelassia, 2,8 % kuivattua porkkanapuristemassaa, 0,1 % kuivattua porkkanaa.Tuotteen koostumuksessa havaittavat eroavaisuudet johtuvat täysin valmistuksessa käytettävien valmissekoitusten ainesosien mittasuhteiden vaihteluista.Tuotteet on säilytettävä hygieenisesti viileässä ja kuivassa paikassa suojattuna auringonvalolta!.


Tuote numero: 307691

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: