Uutuudet & myydyimmät tuotteet
Hevosten leluja

Hevosten leluja

Hevosten lelut auttavat pitämään pahat tallitavat poissa. Valitse laajasta valikoimastamme hevosellesi viihdyttävät lelut talliin tai tarhaan.
11 tuotetta

Osta Hevosten leluja osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten lelut tarjoavat ystävällesi viihdykettä tuntikausia.

Hevosten lelut sopivat täydellisesti ripustettaviksi karsinaan ehkäisemään tylsistymistä. Tallissa asuvat hevoset saattavat kehittää huonoja tapoja tylsistyessään ja viihdykettä tarjoavat lelut voivat ehkäistä esimerkiksi puun pureskelua tai kutomista. Horzen hevosille suunnitellut lelut voivat pitää riehakkaimmankin hevosen tyytyväisenä tallissa ollessaan. Pallon heittely voi ehkäistä hevosesi tyytymättömyyttä tallissa tai laitumella ja viihdyttää hevostasi turvallisella ja helpolla tavalla. Pehmeät, kumipäällysteiset muovipallot on suunniteltu erityisesti hevosten leikkeihin ja niistä on helppo ottaa kiinni hampailla ilman, että leikkiminen vahingoittaa hevosen suuta. Innokkaimmat hevoset voivat heitellä tai potkia palloa tuntikausia.

Hevosten lelut ehkäisevät yksintarhauksen aiheuttamia ongelmia.

Kun tarjoat yksin tarhaavalle hevosellesi pehmeän kumipallon, sillä on aina ulkoillessaan ulottuvillaan viihdyttävä leikkikaveri. Yksin tarhaavat hevoset voivat kyllästyä helposti ja yksinkertaiset lelut tarjoavat niille tekemistä, joka saa ajatukset muualle. Ehkäise huonojen tapojen kehittymistä tai aitojen hajoamista tarjoamalla hevosellesi mukava lelu viihdykkeeksi. Tämä kätevä lelu voidaan täyttää herkuilla, kuten omenalohkoilla, porkkanoilla tai muilla herkullisilla makupaloilla, jotta hevonen keskittyisi leluun, eikä aiheuttaisi ongelmia tylsistyessään. Hevoset voivat potkia ja töniä tätä lelua ympäri karsinaa tai laidunta yrittäessään vetää herkkua ulos suuaukosta. Hevosesi nauttii leikkimisestä jopa tuntikausia yrittäessään saada herkkua ulos lelusta, eikä vietä aikaansa kehittämällä huonoja tapoja, kuten potkimalla tai pureskelemalla aitoja tai seiniä yksin ollessaan.