Cooling Gel, 1 l

19,95 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
1 l (19,95 € / l)
One size
Toimitus
Saatavilla heti. Tuote on varastossa
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
100 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Keratex Cooling Gel on täydellinen tapa hevosesi lihasten, jänteiden ja ligamenttien viilentämiseen työskentelyn jälkeen. Se toimii myös tehokkaasti karsinalevossa oleville hevosille sekä matkustuksen aikana.
Lämpimät jalat ovat joustavampia sisäpuolelta mikä voi johtaa nivelsiteiden ja jänteiden vahingoittumiseen, joten tämä jäähdytysgeeli auttaa loistavasti pitämään hevosen jalat viileinä liikutuksen jälkeen, karsinalevossa ja matkustettaessa.
Toisin kuin muut markkinoilla olevat jäähdytysgeelit, Keratex Cooling Gel jäähdyttää haihduttamalla, tehden sen toiminnaltaan ainutlaatuiseksi ja extratehokkaaksi.
Keratex Cooling Gel ei sisällä mentolia tai kamferia. Mentol ja kamferi yksinkertaisesti puuduttavat kuumahermoreseptorit tilapäisesti tunnottomiksi, mikä puolestaan ​​vahvistaa kylmähermoreseptoreita, joten hevoselle, ja henkilölle joka geeliä levittää, syntyy illuusio jäähdytysvaikutuksesta. Keratex Cooling Gel oikeastaan ​​jäähdyttää jalat merkittävällä lämpötilaerolla, joten se on turvallinen ja erittäin tehokas tuote.


Teknisiä lisätietoja:


Saatavilla litran purkissa.


Tuote numero: 316260

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: