Säästä jopa 50% monista tuotteista
Harjat

Harjat

Harjoja on saatavilla useita erilaisia pehmeäharjaksisista koviin ja tiheisiin harjoihin, joilla saa helposti poistettua mudan ja lian hevosen karvapeitteestä. Kumisuat sopivat erinomaisesti hierontaan.
90 tuotetta

Osta Harjat osoitteesta horze.fi

Osoitteessa horze.fi voit shoppailla mukavasti ja saada tilauksesi viikon sisällä.

Tilaa verkkokaupasta ja hyödy seuraavista eduista:

🚚

Ilmainen toimitus yli 69 €:n tilauksille

💳

Monia eri maksutapoja

Ilmaiset palautukset

📞

Ilmainen asiakaspalvelu & chat

Hevosten harjat tekevät päivittäisestä hoitamisesta helppoa ja hauskaa.

Hoitovälineet, kuten pölyharjat, dandyharjat, pääharjat ja kumisuat ovat välttämätön osa päivittäistä hevosenhoitoa. Horze tarjoaa laajan valikoiman värikkäitä ja käytännöllisiä harjoja kaikkiin tarpeisiin. Valitse pehmeä pölyharja, kun haluat ylläpitää karvapeitteen kiiltoa. Karkeaharjaksinen dandyharja poistaa kuivuneen mudan ja lian helposti. Kumisualla saat irtokarvat poistettua ja se tarjoaa samalla hellän hieronnan, jota hevosesi rakastaa.

Kumisuat sopivat erinomaisesti turkin syväpuhdistukseen ja hevosen hierontaan.

Kumisualla irrotat lian ja pölyn hevosesi karvapeitteestä ja tarjoat ystävällesi samalla verenkiertoa lisäävän ja karvapeitteen luonnollisia öljyjä vapauttavan hieronnan. Huolellinen kumisualla käsittely rentouttaa hevostasi, poistaa kuivuneen mudan ja edistää karvanvaihtoa. Jatka käsittelyä hikiviilalla tai karkealla dandyharjalla, joiden avulla saat irrotettua enemmän likaa. Pehmeä pölyharja tasoittaa ja kiillottaa karvapeitteen harjauksen lopuksi. Päivittäinen harjaus on välttämätöntä hevosen hyvinvoinnin kannalta ja Horzelta löydät tarkoitukseen sopivat välineet, joiden ansiosta harjaamisesta tulee hauskaa ja nautinnollista.