« Takaisin / Hevonen / Suitset & Ohjat / Suitset / Meksikolaiset suitset

PS of Sweden PS of Sweden Athens meksikolaiset suitset

OVH: -26% alennusta
235,99 €
OVH: 319,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )
Våri: Black
Black PS of Sweden Athens meksikolaiset suitset
Brown PS of Sweden Athens meksikolaiset suitset
Kokotaulukko
Koko A Niskaremmi B Otsapanta C Yhdistetty Turparemmi D Yhdistetty Turparemmi E Poskihihna F Ohjat
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Takaisin

Vaikka suitsien koot vastaavat yleensä hyvin hevosten kokoa, saattaa hevosten päiden koko kuitenkin poiketa toisistaan. Varmistaaksesi, että suitset sopivat hyvin, tulisi niitä aina kokeilla hevosen päällä.

 

Suitsien ollessa hevosen päällä, tulisi poskiremmin ja leuan välissä olla aina tilaa nyrkin leveyden verran, turparemmin ja turvan välissä tilaa kahdelle sormelle, ja samoin kahdelle sormelle otsapannan alla. Otsapanta ei saa olla niin tiukka, että se kiristää korvien takaa, mutta ei myöskään niin löysä, että se vetää suitsia eteenpäin. 

Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
Laajennettu palautusoikeus

Kuvaus

Enemmän kuin meksikolaiset suitset. . .

Ensimmäisellä vilkaisulla näet suitset meksikolaisella turpahihnalla, tarkempi katsominen paljastaa pieniä yksityiskohtia, jotka vievät nämä ainutlaatuiset suitset aivan uudelle tasolle. Turpahihnan alempi hihna on kaareva, mikä varmistaa anatomisesti täydellisen istuvuuden turvan ympärille. Poskiluiden kohdalla on hiertymiä ehkäisevät pehmusteet ja tyylikkäänä yksityiskohtana hillitty, nahkaan rei'itetty PS-logo. Niskahihnassa on niskan korkeimmalla kohdalla ilma-aukko, joka vapauttaa niskan herkät hermoradat sekä lihasten ja jänteiden kiinnityskohdat niskassa. Lisäksi se on topattu pehmeäksi ja muotoiltu anatomisesti miellyttäväksi korvien ympäriltä. Poskihihnoissa on patentoidut ja joustavat Cradles™-kannattimet, jotka antavat kuolaimen levätä hevosen suussa ja vähentävät niskaan kohdistuvaa painetta. Otsapannassa on uudet PS-napit erittäin tukevilla pidikkeillä, jotka pitävät otsapannan paikallaan ja muotoilevat nahkaa taakse ja alaspäin.

Tuoteominaisuudet:

  • Meksikolainen turpahihna
  • Anatomisesti muotoillut
  • Cradles™-kannattimet
  • Click-It™-otsapanta

Teknisiä lisätietoja:

Espanjalaista, kasviparkittua nahkaa. Jokaiset suitset ovat käsintehdyt ja ainutlaatuiset.

Pesuohjeet:

Suosittelemme öljyämään suitset ennen ensimmäistä käyttökertaa, mikä suojaa ja ylläpitää nahan laadukkuutta. Nahka on luonnontuote, joka muuttuu ajan kuluessa ja tummuu hiukan öljyttäessä.

Tuote numero: 334872

Lue arvosteluja:

Våri: