Kavalkade Philip sivuapuohjat

39,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Säästä 15% EKSTRAA tilauksestasi
Kopioi koodi: SAVE15
60€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 05.02.2023 asti. Ei voimassa merkkien Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta tuotteille.
Våri: Musta
Musta Kavalkade Philip sivuapuohjat
One size
Tilaustavara

Tämä tuote toimitetaan yhteistyökumppanimme varastolta. Jos tilauksessasi on yhteistyökumppaniltamme hankittavia tuotteita, se viivästyttää koko tilauksesi toimitusta. Tarkistathan arvioidun toimituspäivän kassalla.

Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 79 €:n tilauksille
Ilmainen Palautus
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Philip sivuapuohjat ovat kaksi erillistä hihnaa, jotka pujotetaan liukuvien ohjien tapaan kuolainrenkaiden kautta ja kiinnitetään satulavyöhön. Niiden toinen pää kiinnitetään kuitenkin hevosen sivuille, mikä parantaa hevosen ohjattavuutta sivusuunnassa verrattuna juokseviin apuohjiin. Ne soveltuvat sekä ratsastukseen että juoksutukseen, ja ne ovat ihanteelliset nuorten hevosten kouluttamiseen. Philip sivuapuohjat ovat ihanteelliset ammattimaiseen juoksutukseen. Hevosen liikkumisvapautta voi säädellä apuohjien kulmaa suurentamalla tai pienentämällä. Mitä kauemmaksi toisistaan nahkahihnat on kiinnitetty, sitä suurempi kulma on sivusuunnassa ja hevosella on enemmän tilaa liikkua pystysuorassa suunnassa. Lisäksi leveä kiinnitys antaa hyvän vakauden sivusuunnassa ja ohjaa hevosia, jotka väistelevät ulommalla lavalla kehän ulkoreunaa. Ratsastaja tai juoksuttaja voi kiinnittää Philip sivuapuohjat myös niin, että ne ovat jäykät ja toimivat kuten normaalit sivuohjat tukien suorasti ja jatkuvasti. Koulutuksen jokaiselle tasolle soveltuvat Philip sivuapuohjat ovat erittäin tarkoituksenmukaiset juuri juoksutuksessa. Ne auttavat monissa ongelmissa eri koulutusvaiheissa ja ovat erittäin monikäyttöiset.


Tuoteominaisuudet:


  • Ratsastukseen tai juoksutukseen
  • Käytännölliset, molemmista päistä säädettävät sivuohjat nahasta

Tuote numero: 308192

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: