Säästä 20 € kaikista yli 100 euron tilauksistasi! Käytä koodia: HZSUMMER |

×

Gera

Rajaa:
  • Rajattu haku:
  • Kategoria
  • Väri
  • Koko
  • Hinta
Järjestys:

GERA on saksalainen perheyritys, joka on jo yli neljän vuosikymmenen ajan keskittynyt kehittämään innovatiivisia suojia, sekä laadukkaita satulavöitä ja satulahuopia. Kaikki GERA-tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Saksassa, jotta ne täyttäisivät korkeimmatkin laatuvaatimukset. GERA - turvaa kokemuksen myötä!

Näyttää 105 tuotteita

Saksalainen, hevosille suojia valmistava Gera on luonut suojia hevosille jo lähes neljän vuosikymmenen ajan. Tämä perheyritys valmistaa laadukkaita suojia, satulavöitä ja muita varusteita innovatiivisen teknlogiansa avulla ehkäistäkseen urheiluhevosten vammoja huipputason este-, koulu- ja kenttäratsastuksessa. Geran valikoimasta löydät suojat kaikkiin tarpeisiin ja vaihtoehtoja on lukemattomia. Horzelta saatavat, useat vaihtoehdot takaavat, että löydät varmasti täydellisesti hevosellesi soveltuvat suojat.

Kun koulutreenin aikana tarvitaan hieman tavanomaisia pinteleitä tehokkaampaa suojausta, Gera Royal jänne- ja hivutussuojat auttavat suojaamaan vammoilta ja tarjoavat lisätukea jaloille. Helposti kiinnitettävät tarranauhat ja tukeva, iskuja vaimentava rakenne tekee näistä suojista ihanteelliset valmentautuville ratsukoille. Yhdistä nämä takasuojat yhteensopiviin etusuojiin ja nauti mielenrauhasta, kun näiden huolella valmistettujen suojien neopreenivuori ja TPU-pinta suojaavat hevosesi jalkoja. Gera Dolphin mallien memory foam tuntuu pehmeältä ja säilyttää samalla optimaalisen muodon suojatakseen hevosesi jalkoja. Näiden suojien klassinen muotoilu on kestävä ja ehkäisee vammoja ja lievittää rasitusta iskuja vaimentavan Strike-Zone-teknologian ansiosta. Näitä suojia on saatavilla useita eri värisiä, jotta voit valita omasta mielestäsi tyylikkäimmän ja juuri sinun ja hevosesi tarpeisiin soveltuvan vaihtoehdon.

Gera Dolphin mallisto tarjoaa edullisia suojia, jotka täyttävät taatusti korkeimmatkin laatuvaatimuksesi ja odotuksesi. Näissä suojissa on tukevat tarrakiinnitykset ja miellyttävä Equitex-vuori, joka on miellyttävä ja pehmeä jaloille. Tämän malliston takajalkojen jännesuojissa on kova, klassinen BASF-TPU-kuori, joka tarjoaa ultimaattisen suojan iskuilta ja ehkäisee mustelmia.

Gera Meditex suojat tukevat miellyttävällä tavalla ja tuntumatta liian paksuilta. Täysin peittävät kuljetussuojat lisäävät turvallisuutta kuljetuksen aikana ja suojaavat jalkoja polvista kavioihin. Vältät kavioiden iskuista aiheutuvat vammat vuohisissa, kun hevosesi matkustaa mukavasti nämä pehmeät suojat jalassaan. Viisi tarranauhaa varmistavat, että suojat pysyvät paikoillaan. Tällaisten suojien käyttäminen auttaa välttämään löysistä pinteleistä aiheutuvia vaaratilanteita, kuten auenneiden pinteleiden sotkeentumisen hevosen jalkoihin. Pehmeä neopreeni muotoutuu yksilöllisesti hevosen jalkoihin tukien niitä hellävaraisesti matkan aikana. Pehmeät polvisuojat muotoutuvat polvien muotoon juuri sopivasti tukeakseen ja suojatakseen niitä optimaalisella tavalla.

Mitkä tahansa Geran suojat valitsetkin, voit olla varma, että ne tukevat ja suojaavat hevosesi jalkoja. Horze on ylpeä saadessaan tarjota valikoimassaan näitä innovatiivisia suojia tältä saksalaiselta valmistajalta, jonka tuotteet ovat tunnettuja virheettömästä laadustaan.

Lue lisää