« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Geeliromaanit

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani muistivaahdolla

183,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: Brown
Brown Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani muistivaahdolla
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani muistivaahdolla
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani muistivaahdolla
One size
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Takaa kohottava Acavallo geeliromaani kuusikulmaisella kuviolla ja muistivaahdolla ei paina säkää, vaan ehkäisee ongelmia jakamalla paineen tasaisesti. Luistamaton ja iskuja vaimentava geeliromaani kuusikulmaisella kuviolla yhdistää muistivaahdon iskuja vaimentavat ominaisuudet takaa kohottavaan romaaniin. Kuusikulmaisen geelirakenteen ansiosta ilmaa tiivistyy tämän luistamattoman romaanin soluihin, joista se poistuu hevosen liikkuessa toimien pehmusteena satulan alla. Suunniteltu sopimaan kaikenmallisten ja -kokoisten englantilaisten satuloiden alle. Se muotoutuu satulan mukaan hiukan ohuemman geelitäytteen valuessa alaspäin romaanin keskiosasta, jolloin geeliä jää myös yläosaan. Romaanin anatominen muoto ja muistivaahdon tekniset ominaisuudet saavat romaanin muotoutumaan itsestään hevosen kehoon, jolloin paine jakautuu isommalle alueelle. Näiden lisäksi romaani vaimentaa iskuja ja tärinää sekä säätelee hevosen kehon lämpötilaa. Acavallo® Classic geeli on hypoallergeenista, myrkytöntä eikä aiheuta iho-oireita, minkä ansiosta romaania voi käyttää suoraan iholla.

Tuoteominaisuudet:

  • Iskuja vaimentava, vakauttaa satulaa, lievittää painetta, mahdollistaa läheisen kontaktin, kevyt, myrkytön, turvallinen käytettäessä iholla, muistivaahto litistyy ohueksi siellä, missä on painepisteitä, jolloin paksuutta ei tarvita

Pesuohjeet:

Kestää konepesun 30 asteessa, käsinpesu vesiämpärissä, jossa on hiukan pesuainetta. Poista karvat romaanista harjaamalla ennen pesua. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä altista suorille lämmönlähteille tai suoralle auringonvalolle. Luonnollinen ilmakuivaus.

Tuote numero: 7QB1K

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: