« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Geeliromaanit

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani mikrokankaalla

157,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Våri: White
White Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani mikrokankaalla
Brown Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani mikrokankaalla
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani mikrokankaalla
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel takaa kohottava romaani mikrokankaalla
Kokotaulukko
Size Pituus
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Takaa kohottava Acavallo geeliromaani kuusikulmaisella kuviolla ja mikrokankaalla on luistamaton ja vaimentaa iskuja sekä hengittää. Sen alaosassa on mikrokangasvuori. Luistamaton ja iskuja vaimentava geeliromaani kuusikulmaisella kuviolla. Romaani on vuorattu mikrokankaalla, ja siinä on 4 mm:n paksuinen avosoluvaahto, joka on hengittävää ja miellyttävää hevosen selkää vasten säilyttäen hyvän kontaktin satulaan. Kuusikulmaisen geelirakenteen ansiosta ilmaa tiivistyy tämän luistamattoman romaanin soluihin, joista se poistuu hevosen liikkuessa toimien pehmusteena satulan alla. Suunniteltu sopimaan kaikenmallisten ja -kokoisten englantilaisten satuloiden alle. Romaanin keskiosa on ohuempi, mikä saa sen mukautumaan paremmin säkäalueelle ja selkään, jättäen enemmän tilaa satulan ja geelin väliin, mikä takaa jatkuvan ilmankierron. Acavallo® Classic geeli on hypoallergeenista, myrkytöntä eikä aiheuta iho-oireita, minkä ansiosta romaania voi käyttää suoraan iholla.

Tuoteominaisuudet:

  • Iskuja vaimentava, vakauttaa satulaa, lievittää painetta, mahdollistaa läheisen kontaktin, kevyt, myrkytön - turvallinen käytettynä iholla, erinomainen hankauksen kesto, tuntuu miellyttävältä iholla, siirtää kosteutta erinomaisesti, tiiviitä ja kestäviä kuituja

Pesuohjeet:

Kestää konepesun 30 asteessa, käsinpesu vesiämpärissä, jossa on hiukan pesuainetta. Poista karvat romaanista harjaamalla ennen pesua. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä altista suorille lämmönlähteille tai suoralle auringonvalolle. Luonnollinen kuivatus.

Tuote numero: CNUVC

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: