« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Geeliromaanit

Acavallo Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen

113,50 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Juhlimme kanssasi! - Horze 21 vuotta!
Säästät 21 % Horze-merkkisestä tuotteesta &
Säästä 11% lähes kaikista muista tuotemerkeistä

+Joka 21. tilaus ilmaiseksi!
Kopioi koodi: B-DAY
Vain sovelluksessa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Jokainen 21. tilaus voittaa - palautuksen enimmäismäärä on 200 €. Eroja ei makseta. Kaikki Horzen sovelluksessa tai verkkokaupassa tehdyt ostokset osallistuvat kilpailuun. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä voittajiin kampanjan päätyttyä 28/04/2024. Palkintoja ei voi siirtää, palauttaa tai vaihtaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
Våri: Black
Black Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen
Brown Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen
Kokotaulukko
Size Pituus
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

10 mm:n paksuinen Acavallo Classic Gel istuinpehmuste Dri-Lex-materiaalilla takaa ratsastajan maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden mullistavan suunnittelunsa ansiosta, jossa hyödynnetään Acavallo® terapeuttisen geelin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Geeli-istuinpehmusteen valmistusprosessin myötä on suositeltavaa puhdistaa geeli lämpimällä vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja varmistaa, että satula on hyvin öljytty, jotta geeli ei aiheuta värimuutoksia satulaan. Näissä harvinaisissa tapauksissa riittää, että satula öljytään huolella jälkien poistamiseksi kahden viikon ajan. Geelin yläpuoli on päällystetty Dri-Lex Acavallo®-materiaalilla, jossa hydrofobiset ja hydrofiiliset kuidut yhdistyvät ainutlaatuiseksi rakenteeksi. Sisäkerros pysyy kuivana, kun taas pintakerros toimii hien mikrovarastona, josta kosteus kirjaimellisesti höyrystyy pois. Dri-Lex-materiaalit on suunniteltu tehostamaan luonnon työtä. Ne siirtävät kosteuden nopeasti suoritusvälineiden läpi ja pitävät hevosen olon kuivana ja miellyttävänä. Istuinpehmusteessa on joustavat hihnat tarrakiinnityksillä, jotka kulkevat pitkittäin satulan alaosan myötäisesti ja kiinnittyvät paneeleihin muuttamatta satulaa muuten. Istuinpehmusteen sivuilla on kaksi hihnaa, jotka kiinnittyvät satulan pehmusteiden sisäpuolelle ilman, että ne vaikuttavat satulan asentoon. Kiinnitykset eivät mahdollista satulan alkuperäisen rakenteen muokkaamista, vaan tuovat tuotteille tunnettua Acavallo-tyyliä. Acavallo istuinpehmuste on myös hyvä ja edullinen ratkaisu vanhemmille satuloille, joiden istuimet ovat kuluneet.

Tuoteominaisuudet:

  • Iskuja vaimentava
  • Vakauttaa satulaa
  • Vähentää painetta
  • Tiivis kontakti - ei muuta satulan tasapainoa
  • Kevyt
  • Myrkytön

Teknisiä lisätietoja:

Geelin paksuus: 10 mm.

Pesuohjeet:

Pesu pesukoneessa (30 asteessa) tai käsin ämpärissä, jossa on vettä ja vähän pesuainetta. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen tai lämmönlähteen yhteyteen. Ilmakuivaus.

Tuote numero: 326630

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: