« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Geeliromaanit

Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen

117,00 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja

Saat 10% lisäalennuksen täällä tai 13% sovelluksessa!

Lataa nyt

Kopioi koodi: HAPPY10
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 100€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 24.06.2024 asti.
Våri: Black
Black Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen
Brown Acavallo Gel Dri-Lex satulan istuinpehmuste esteratsastukseen
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

10 mm:n paksuinen Acavallo Classic Gel istuinpehmuste Dri-Lex-materiaalilla takaa ratsastajan maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden mullistavan suunnittelunsa ansiosta, jossa hyödynnetään Acavallo® terapeuttisen geelin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Geeli-istuinpehmusteen valmistusprosessin myötä on suositeltavaa puhdistaa geeli lämpimällä vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja varmistaa, että satula on hyvin öljytty, jotta geeli ei aiheuta värimuutoksia satulaan. Näissä harvinaisissa tapauksissa riittää, että satula öljytään huolella jälkien poistamiseksi kahden viikon ajan. Geelin yläpuoli on päällystetty Dri-Lex Acavallo®-materiaalilla, jossa hydrofobiset ja hydrofiiliset kuidut yhdistyvät ainutlaatuiseksi rakenteeksi. Sisäkerros pysyy kuivana, kun taas pintakerros toimii hien mikrovarastona, josta kosteus kirjaimellisesti höyrystyy pois. Dri-Lex-materiaalit on suunniteltu tehostamaan luonnon työtä. Ne siirtävät kosteuden nopeasti suoritusvälineiden läpi ja pitävät hevosen olon kuivana ja miellyttävänä. Istuinpehmusteessa on joustavat hihnat tarrakiinnityksillä, jotka kulkevat pitkittäin satulan alaosan myötäisesti ja kiinnittyvät paneeleihin muuttamatta satulaa muuten. Istuinpehmusteen sivuilla on kaksi hihnaa, jotka kiinnittyvät satulan pehmusteiden sisäpuolelle ilman, että ne vaikuttavat satulan asentoon. Kiinnitykset eivät mahdollista satulan alkuperäisen rakenteen muokkaamista, vaan tuovat tuotteille tunnettua Acavallo-tyyliä. Acavallo istuinpehmuste on myös hyvä ja edullinen ratkaisu vanhemmille satuloille, joiden istuimet ovat kuluneet.

Tuoteominaisuudet:

  • Iskuja vaimentava
  • Vakauttaa satulaa
  • Vähentää painetta
  • Tiivis kontakti - ei muuta satulan tasapainoa
  • Kevyt
  • Myrkytön

Teknisiä lisätietoja:

Geelin paksuus: 10 mm.

Pesuohjeet:

Pesu pesukoneessa (30 asteessa) tai käsin ämpärissä, jossa on vettä ja vähän pesuainetta. Älä käytä vahvoja pesuaineita. Ei rumpukuivausta. Älä jätä suoraan auringonpaisteeseen tai lämmönlähteen yhteyteen. Ilmakuivaus.

Tuote numero: 326630

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: