Osta Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs | horze.fi

Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs

€ 72,90
Hinnat sisältävät alv:n
Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs
Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs
Valitse koko Kokotaulukko
  • Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksille
  • Maksuton palautus
Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs
Kuvaus

Kuvaus

MAX-Control on kolmipalakuolain, joka ei ensisilmäyksellä eroa muista kolmipalaisista kuolaimista, joissa on liikkuvat renkaat. Kyseessä on nuorten hevosten koulutukseen tai ongelmien korjaamiseen soveltuva kuolain, jonka asento lukittuu tiettyyn kulmaan ja pitää kuolaimen suorana. Kuolain asettuu erinomaisesti hevosen suuhun hevosen työskennellessä tasaisesti. Jos hevonen pyrkii vastustelemaan ratsastajan kättä, kuolaimen vaikutus tehostuu. Tämä kuolain pysyy vakaana hevosen suussa ja sen viikset estävät kuolainrenkaita liukumasta hevosen suuhun sekä samalla vähentävät takahampaisiin kohdistuvaa painetta. Suukappale pysyy vakaassa asennossa keskellä kieltä ja varmistaa ohjasapujen täsmällisyyden. Viiksistä on apua erityisesti nuorten hevosten kanssa kääntäviä apuja harjoitellessa. Hellävarainen, turvan ulkopuolelle kohdistuva paine auttaa hevosta ymmärtämään kääntävät ohjasavut paremmin.


Teknisiä lisätietoja:


Suukappale: Kolmipala.Materiaali: Ruostumaton teräs.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaan halkaisija: 50 mm.Renkaan tyyppi: Full cheek.


Tuote numero: 13199

Lue lisää

Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossamme, joten tilaamme sitä yhteistyökumppaneiltamme. Tarkistathan arvioidun toimitusajan kassalla. Huomioithan, että Horze ei lähetä eri brändien tuotteita erillisinä toimituksina, joten tilatessasi tuotteen, jonka toimitusaika on tavallista pidempi, koko tilauksesi toimitusaika viivästyy. Toimitamme tilauksen vasta sitten, kun olemme saaneet kaikki tilaukseen sisältyvät tuotteet yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää toimitusmaksuista ja toimitusajoista..

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen. Jos et ole 100 % tyytyväinen tuotteeseemme syystä tai toisesta, palauta se! Me otamme palautukset hyvillä mielin vastaan 65:n vuorokauden kuluessa myyntipäivästä ja annamme sinulle täyden hyvityksen. Ja kyllä, me maksamme myös toimituskulut. Ainoat vaatimuksemme ovat, että tuotetta ei ole käytetty ja että se on samassa kunnossa kuin olet sen saanut, alkuperäisessä laatikossaan/pakkauksessaan.

Lue lisää palautuskäytännöistämme.

Parhaat arviot ensin
Arvioi tuote

Kerro meille mielipiteesi tästä tuotteesta

Kirjoita arvio

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Älä jää paitsi uutisistamme!
Säästä 10 € ensimmäisestä tilauksestasi