« Takaisin / Hevonen / Kuolaimet / Full Cheek -Kuolaimet

Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs

86,90 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
( 1 )

Saat 12% lisäalennuksen täällä tai 16% sovelluksessa!

Lataa nyt

Kopioi koodi: FORYOU
Voimassa sovelluksessa ja verkkokaupassa: 80€ on minimitilaus. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli palautat yhden, tai useampia tuotteista, hyvitämme tuotteiden alennetun hinnan. Ei koske kampanjoista ulosrajattuja tuotteita (enemmän informaatiota tuotesivuilla). Voimassa 25.06.2024 asti.
Våri: Ei määritelty
Ei määritelty Sprenger Max Control Full cheek -kolmipalakuolain, ruostumaton teräs
Horze logo
Toimitus by Horze
KERÄÄ PISTETTÄ tällä esineellä kuin Horze Clubin jäsenenä.
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

MAX-Control on kolmipalakuolain, joka ei ensisilmäyksellä eroa muista kolmipalaisista kuolaimista, joissa on liikkuvat renkaat. Kyseessä on nuorten hevosten koulutukseen tai ongelmien korjaamiseen soveltuva kuolain, jonka asento lukittuu tiettyyn kulmaan ja pitää kuolaimen suorana. Kuolain asettuu erinomaisesti hevosen suuhun hevosen työskennellessä tasaisesti. Jos hevonen pyrkii vastustelemaan ratsastajan kättä, kuolaimen vaikutus tehostuu. Tämä kuolain pysyy vakaana hevosen suussa ja sen viikset estävät kuolainrenkaita liukumasta hevosen suuhun sekä samalla vähentävät takahampaisiin kohdistuvaa painetta. Suukappale pysyy vakaassa asennossa keskellä kieltä ja varmistaa ohjasapujen täsmällisyyden. Viiksistä on apua erityisesti nuorten hevosten kanssa kääntäviä apuja harjoitellessa. Hellävarainen, turvan ulkopuolelle kohdistuva paine auttaa hevosta ymmärtämään kääntävät ohjasavut paremmin.

Teknisiä lisätietoja:

Suukappale: Kolmipala.Materiaali: Ruostumaton teräs.Kuolaimen paksuus: 16 mm.Renkaan halkaisija: 50 mm.Renkaan tyyppi: Full cheek.

Tuote numero: 13199

Lue arvosteluja:

Våri: