Alennusmyynti - jopa 50 % ALENNUSTA! Rajoitettu määrä*
Säästä nyt

Fleeceloimet & verkkoloimet

Cooler-loimet ovat tärkeä apu hevosen verryttelyssä ja kuivattelussa rankan harjoittelun jälkeen, jotta hevonen ei kylmety hikoamisen jälkeen.

Lajittelu
Brändit
Väri
Koko
Hinta
Hinta
Neck
123 tuotetta

Hevosten kuivatusloimet ovat välttämätön varuste jokaiselle hevoselle, kun hevosen ruumiinlämpö halutaan pitää vakaana ja hoitaa työskentelyn jälkeinen jäähdyttely turvallisesti.

Kuivatusloimet on suunniteltu haihduttamaan kosteutta, sekä mahdollistamaan hyvä ilmankierto ja karvapeitteen kuivuminen ehkäisten samalla hevosta kylmettymästä ja pitäen ruumiinlämpö vakaana. Cooler-loimissa ja kuivatusloimissa voi olla ristivyöt ja säädettävät remmit tai soljet, joiden avulla loimi voidaan kiinnittää löysälle kuumissaan olevan hevosen päälle. Yksinkertainen neliöloimi voidaan kiinnittää parilla löysällä loimivyöllä tai remmillä kävelyn ajaksi tai karsinassa. Kilpailumatkoja tai valmennuksia varten on hyvä hankkia yksilöllisempi edustusloimi. Taluta hevosesi ulos trailerista tyylikäs kilpailuloimi päällään ja ratsusi pysyy rauhallisena, viileänä ja miellyttävänä kilpailumatkan aikana.

Hikoilua ehkäisevät loimet mahdollistavat erinomaisen ilmankierron ja antavat hevosesi kuivua kunnolla rankan työskentelyn tai kilpailun jälkeen.

Hikoulua ehkäisevät loimet on ilmastoitu ja ne pitävät kehon lämpimänä mahdollistaen samalla karvapeitteen kuivumisen. Märkä ja kylmettynyt hevonen saattaa sairastua herkästi tai kokea olonsa epämukavaksi ja tämä voidaan välttää pitämällä hevonen riittävän lämpimänä ja antamalla turkin kuivua. Useimmista Horzen cooler-loimista löytyy säädettävät ristivyöt, häntälenkit, etukiinnitykset, sekä jalkalenkit, jotka mahdollistavat helpon säätämisen, saavat loimet sopimaan jokaiselle hevoselle ja tarjoavat äärimmäistä mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Värejä ja tyylejä on saatavilla useita erilaisia jokaiseen makuun.