« Takaisin / Hevonen / Satulahuovat / Romaanit / Korjaavat romaanit

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Impact Equalizer romaani

159,99 €
Hinnat sisältävät alv:n Ei sis. toimituskuluja
Best Price
Best Price
Våri: Black
Black Kentucky Horsewear Impact Equalizer romaani
Kokotaulukko
Size Type Spine Width
One Size Normal half pad 55.5 cm 58 cm
One Size Normal half pad (sheepskin) 59 cm 60 cm
One Size Intelligent Half Pad 57.5 cm 61 cm
Takaisin
Horze logo
Toimitus by Horze
Ilmainen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 99 €:n tilauksille
30 Vuorokauden Palautusoikeus

Kuvaus

Loimme Impact Equalizer romaanin yhdistämällä asiantuntemuksemme ja huippulaadun varmistaaksemme sinulle ja hevosellesi paremman ratsastuskokemuksen.

Impact Equalizer romaanimme vaimentaa ja tasapainottaa kaikki iskut. Tämä tukee hevosen selän lisäksi myös ratsastajan selkää. Tästä johtuen romaani on erinomainen jokaiseen ratsastuksen lajiin. Romaani soveltuu myös tavalliseen treeniin, koska se tasoittaa jatkuvasti hevosen selkään kohdistuvaa painetta. Hevosen on helpompi rentouttaa ja jännittää lihaksiaan. Tästä on etua ratsastaessa, koska hevonen pystyy liikkumaan vapaammin. Pidemmällä aikavälillä tämä edistää hevosen liikkuvuutta ja joustavuutta. Myös ratsastajan aiheuttamat iskut vaimenevat, mikä vakauttaa satulaa ja vaikuttaa myönteisesti sekä ratsastajan että hevosen ergonomiaan. Romaani on valmistettu muistivaahdosta ja 3D-spacer-materiaalista. Näiden materiaalien yhdistelmä tekee romaanista hyvin iskuja vaimentavan. Muistivaahto jakaa paineen tasaisesti ja muotoutuu hevosen mukaan. 3D-spacer-materiaali varmistaa ilmaa läpäisevillä ominaisuuksillaan ilmankierron. Käyttämällä näitä materiaaleja olemme luoneet romaanin, joka on 20-30 % markkinoiden muita romaaneja kevyempi. Romaani ei ole vain kevyempi, vaan se antaa myös läheisemmän kontaktin parantaen sinun ja hevosesi välistä kommunikointia. Kentucky Horsewear käyttää muistivaahtoa, jota käytetään myös armeijassa ja suojavarusteissa. Kehitimme romaanin, joka suojaa hevostasi samalla tavalla. Rakenteeltaan hunajakennomainen 3D-spacer-materiaali pehmustaa ja vaimentaa iskuja. Materiaali on erinomaisen hyvin hengittävää ja varmistaa, että hevosen selkä ei ylikuumene. Tämä vähentää hevosen selän ärsytystä. Säkäalueella on keinonahkaa, mikä vähentää hevosen selkärankaan kohdistuvaa painetta lisäten siten mukavuutta. Romaanissa on silikonikuvio, mikä ehkäisee romaanin luisumista satulan alla. Ihastuttavat nahkatereet viimeistelevät Impact Equalizer romaanin takaosan.

Tuoteominaisuudet:

  • Vaimentaa ja tasapainottaa painetta
  • Saa hevosen liikkumaan vapaammin
  • Ergonomisia etuja sekä hevoselle että ratsastajalle
  • Erinomaisen hyvin hengittävä ja ilmaa läpäisevä
  • Valmistettu laadukkaasta muistivaahdosta ja 3D-spacer-materiaalista

Teknisiä lisätietoja:

10 mm/18 mm.

Pesuohjeet:

Impact Equalizer romaanin voi pestä 30 asteessa. Irrota romaanin sisäpuolen muistivaahto ennen pesua. Ei rumpukuivausta.

Tuote numero: 334156

Lue arvosteluja:

Tällä tuotteella ei ole vielä yhtään tuotearviota. Auta muita asiakkaita arvioimalla tuote.

Våri: